Audi Q8 a fost lansat oficial

Audi a prezentat noul SUV coupe Q8. Modelul va fi disponibil începând cu anul acesta, iar la nivel estetic preia o mare parte dintre formele pe care în trecut le-am putut vedea pe conceptul cu același nume.

Audi Q8 măsoară 4.99 de metri lungime și are o lățime de 2 metri, în timp ce ampatamentul se apropie de 3 metri. Audi spune că spațiul oferit la interior este cel mai generos comparativ cu rivalii din segment. Portbagajul are 605 litri și poate fi extins până la 1.755 de litri.

Din pachetul pregătit de nemți fac parte tracțiunea integrală quattro, sistemul de direcție integrală și suspensia pneumatică cu controlul amortizoarelor.

La interior, Audi a pregătit instrumentarul de bord Virtual Cockpit și cele două ecrane centrale prin intermediul cărora șoferul poate controla sistemul de infotainment sau sistemul de climatizare.

La lansarea, Audi Q8 va fi oferit cu motorul diesel de 3.0 litri care produce 286 de cai putere și 600 Nm. Începând cu anul viitor, noul Q8 va putea fi comandat și cu un motor pe benzină de 3.0 litri care produce 340 de cai. Cel mai accesibil diesel are tot 3.0 litri, dar produce 231 de cai putere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *