BMW X5 a fost prezentat oficial

BMW a prezentat cea de-a patra generație BMW X5. SUV-ul constructorului german va putea fi comandat începând cu luna noiembrie și propune o serie de modificări consistente, atât în dreptul designului, cât și în ceea ce privește parte tehnologică.

Noul BMW X5 este mai mare decât vechea generație și, conform oficialilor, are suprafețe mai curate și linii de deisgn precise. Opțional, noul X5 va putea fi comandat cu jante de 22 de inch, în timp stopurile spate au acum o formă insipirată de cele de pe Seria 7.

La interior, noul X5 are acum un head-up display ceva mai generos, iar funcționalitățile celor două ecrane de 12.3 inch au fost și ele îmbunătățite. Clienții vor putea comanda cup-holdere încălzite și răcite, plafonul panoramic Sky Lounde și sistemul audio Bowers & Wilkins Diamond Surround.

Portbagajul noului X5 măsoară 645 de litri, iar prin rabatarea scaunelor din spate se obțin 1.860 de litri. Al treilea rând de scaune este și el disponibil opțional.

În momentul lansării, noul X5 va fi disponibil cu un motor pe benzină și două unități diesel. Motorul pe benzină îl vom găsi pe versiunea xDrive 40i și produce 340 de cai putere și 450 Nm. Motoarele diesel vor fi întâlnite pe versiunile xDrive 30d și M50d. Prima variantă are 265 de cai putere și 650 Nm, în timp ce versiunea M50d dispune de 400 de cai și 760 Nm. Sistemul de tracțiune integrală a fost îmbunătățit, iar în pachetul tehnologic își face apariția și un sistem de direcție integrală. În premiră, BMW promite pachetul Off-Road.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *