Informații despre noua generație Honda CR-V

Datorită unui program cuprinzător de proiectare și inginerie, noul Honda CR-V prezintă cel mai avansat și cel mai sofisticat șasiu din istoria modelului. O platformă extrem de rigidă și cu inerție redusă este activată prin elementele de caroserie care utilizează materiale ușoare și rezistente.

CR-V a fost special adaptat nu numai pentru a respecta standardele europene, ci și pentru a impresiona șoferii cu performanțe uimitoare, oferind încredere și confort. Sistemul real time AWD împreună cu noile sisteme de suspensie și direcție oferă cele mai bune performanțe dinamice pe virajele, susținute de sistemele avansate de siguranță active
și pasive Honda.

Un nou tip de oțel cu o rezistență ridicată, este folosit pentru prima dată pentru noul CR-V, care reprezintă 9% din sasiul si caroseria modelului, ceea ce duce la creșterea rezistenței în zonele cele mai afectate de un eventual impact, reducând în același timp greutatea totală a șasiului.

Noua suspensie completează rigiditatea caroseriei, contribuind la cea mai bună dinamică concentrată pe șofer din istoria modelului CR-V. Confortul este îmbunătățit față de predecesorul său, cu o nouă configurație mecanică conceput pentru a fi compatibil cu toate condițiile de suprafață ale drumului.

Sistemul de suspensie MacPherson față oferă o rigiditate laterală ridicată pentru o manevrabilitate mai bună și o rigiditate longitudinală redusă pentru mai mult confort, în timp ce noua suspensie multi-link spate oferă o stabilitate geometrică sporită pentru viteze mari, confort superior și manevrabilitate în combinație cu sistemul de direcție gestionat electric.

Sistemul de direcție al noului CR-V este special adaptat pentru piața europeană pentru a oferi feedback excepțional, liniaritate îmbunătățită și precizie. O bară de stabilizare solidă reduce ruliul caroseriei, în timp ce o nouă structură sub-cadru din cauciuc îmbunătățește izolarea fonică față de modelul anterior CR-V.

Honda Agile Handling Assist (AHA) este montat pentru prima dată pe CR-V. Sistemul electronic de stabilitate a fost adaptat special pentru condițiile de drum și stilurile de condus din Europa. Sisemul răspunde la condițiile de drum prin asistență subtilă și discretă pentru o siguranță sporită și un comportament mai previzibil al vehiculului, inclusiv stabilizarea în viraje.

Primele livrări ale noului Honda CR-V în Europa sunt așteptate în toamna anului 2018, disponibile cu un motor pe benzină de 1,5 litri VTEC TURBO, iar după începutul anului 2019 va fi introdus și versiunea hibridă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *