Noul Hyundai Santa Fe a ajuns in Romania

Cea de-a patra generatie Santa Fe este disponibila prin intermediul retelei de distribuitori Hyundai Auto Romania, incepand cu luna august 2018.

Modelul dispune de un design rafinat si impunator, care reflecta noua abordare Hyundai pentru gama de SUV-uri. Exteriorul este dominat de partea frontala. Grila tip cascada, de mari dimensiuni, incadrata de faruri, proiectoarele si luminile de zi confera modelului un aspect futurist. Silueta armonioasa este accentuata de linia simpla a plafonului, care continua fluid de la faruri pana la lampile din spate. Pentru a intari personalitatea puternica a modelului, partea din spate dispune de un design robust, cu doua esapamente, lampi cu forma unica si o bara puternic profilata.

La interior, modelul beneficiaza de o arhitectura ergonomica, cu un spatiu incapator si materiale de calitate. Cu o lungime de 4,770 mm, latime de 1,890 mm si un ampatament alungit de 2.765 mm, Santa Fe ofera un confort sporit pasagerilor. Conducatorul auto si pasagerul din fata beneficiaza de scaune reglabile electric. Pentru mai multa flexibilitate, spatiul pentru bagaje a crescut cu 40 de litri, ajungand la 625 litri.

Modelul este disponibil in versiunea ultra-performanta de 2,2 litri, propulsorul fiind modificat pentru a corespunde noilor standarde Euro 6C. Motorul livreaza o putere maxima de 200 CP si un cuplu de 440 Nm/1750-2750, fiind disponibil cu tractiune integrala si cu transmisie automata in opt trepte.

Pentru a raspunde celor mai inalte standarde europene de siguranta, noul Santa Fe dispune de pachetul Hyundai SmartSense: asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni; asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA); asistenta pentru faza lunga (HBA); sistem de avertizare a conducatorului auto (DAW); sistem de monitorizare a unghiului mort (BCW); sistem de asistenta pentru iesirea in siguranta; sistem de avertizare pentru evitarea unei coliziuni la deplasarea in marsarier (RCCW); sistem de monitorizare 360○.

Noul model Santa Fe propune clientilor dotari avansate de conectivitate, care permit integrarea perfecta a informatiilor de pe smartphone. Sistemul infotainment cu ecran de 8 inchi integreaza navigatia, dotarile media si de conectivitate, fiind compatibil cu Apple CarPlay, cu Android Auto, precum si cu programul MapCare. In plus, noul Head-Up Display (HUD) proiecteaza informatii relevante in campul vizual al conducatorului auto.

Pretul pentru piata din Romania este de 53.181 de euro, iar cu ofertele de lansare ajunge la 46.585 de euro cu TVA inclusa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *