Volkswagen prezintă campervan-ul Grand California – începutul unei noi dimensiuni

Volkswagen Autovehicule Comerciale va prezenta în premieră mondială la Salonul Auto Caravan din Düsseldorf (24 august – 2 septembrie) noul model Volkswagen Grand California. Autorulota complet nouă se bazează pe structura modelului Crafter.

Cu Grand California, Volkswagen Autovehicule Comerciale își extinde gama de vehicule de campare prin adăugarea unui model în clasa de șase metri. În plus față de zona mare de dormit din spate, Grand California va fi disponibil cu un pat supraetajat pentru copii și toaletă. Lansarea pe piață a noului vehicul de campare va avea loc la începutul anului 2019.

Tapițeria interiorului Grand California este în cea mai mare parte albă, ferestrele au deschidere automată, atât în spate cât și pe lateral, iar nemții oferă plase împotriva insectelor.

Alte caracteristici standard includ, pe lângă bucătăria și baia spațioasă (840 x 800 mm), detalii cum ar fi iluminatul exterior de deasupra ușii glisante. Dotat în spate (ca standard) cu un racord pentru duș extern (cu temperatură reglabilă a apei) face ca viața în camping să fie perfectă. O caracteristică inedită este opțiunea de a controla sistemul audio din zona de living prin Bluetooth. Acest lucru face posibilă ascultarea muzicii independent de sistemul infotainment, utilizând un smartphone, o tabletă sau un laptop.

Grand California este dotat cu scaune rotative în față și o banchetă dublă în zona de living. Familiile cu copii mici vor aprecia punctele de ancorare ISOFIX complete cu legătura superioară pe bancheta din spate. O masă mare oferă spațiu suficient pentru patru persoane să servească cina împreună.

Opțional, este disponibil un pat supraetajat pentru copii, cu luminator panoramic integrat deasupra acestuia. De asemenea, sunt disponibile alte dotări cum ar fi o unitate suplimentară de aer condiționat montată pe acoperiș pe partea din spate, o copertină, un suport pentru biciclete în spate și o masă de camping cu set de scaune (care pot fi depozitate în ușile batante). Încălzirea standard cu gaz poate fi extinsă opțional și ca sistem de încălzire care funcționează pe bază de energie electrică generată de gaz sau de motorină. De asemenea, în viitor va fi instalat un panou solar pe acoperiș, o antenă satelit (pentru recepție TV) și un hotspot Wi-Fi (router).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *