El este Renault Kadjar facelift

Renault dezvăluie astăzi Kadjar facelift, care va debuta la Salonul Auto de la Paris. Din 2015, Kadjar s-a remarcat în segmentul SUV-urilor compacte, cu ajutorul design-ului fluid, calităților dinamice și confortului său. Încă de la început, modelul a beneficiat de experiența partenerului Nissan în ceea ce privește eficiența tracțiunii integrale.

O noutate importantă o reprezintă adoptarea blocurilor optice LED. Pe baza identitatii vizuale sub forma literei ‚C”, Kadjar propune semnalizatoare, stopuri şi lumini de ceata cu tehnologia Pure Vision LED. Designerii au retușat partea frontala și spatele modelului, pentru a spori atractivitatea. Atât grila fată cat şi bara spate au noi inserții şi detalii cromate. în gamă, clienţii pot opta pentru tipuri de roți de 17 și 19 inch, precum și trei culori inedite: „Vert Oural”, „Iron Blue” și „Gray Highland „.

Kadjar facelift pune accent pe confort, calitatea materialelor şi ergonomie. Interiorul a fost revizuit, în așa fel încât să fie cât mai agreabil, în utilizarea zilnică. Partea centrală a tabloului de bord găzduiește un nou ecran multimedia, care oferă o luminozitate şi o sensibilitate la atingere îmbunătățite. Perfect integrată, unitatea este la același nivel cu suprafața tabloului de bord, oferind fluiditate și eleganță.

În noua gama, modelul propune nuanțe inedite, precum și tapițerii avand texturi cu efect 3D. Tapițeria Alcantara este disponibilă și pe noua echipare Black Edition. La exterior, această versiune iese în evidență datorită jantelor de aliaj de 19 inch, scuturilor de protecție în nuanțe contrastante și oglinzile retrovizoare negre.

Kadjar adoptă cea mai recentă generație de motoare Renault. Atât benzina cât și diesel, acestea integrează cele mai recente tehnologii de depoluare pentru a respecta standardele în vigoare. Clienții vor avea la dispoziție un 1.33 benzină de 140 de cai putere sau 160 de cai putere și două motorizări diesel de 115 CP, respectiv 150 CP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *