Inițiativă Michelin România în Iezer Păpușa – reamenajarea refugiului și marcarea traseelor

Pentru a spori accesibilitatea şi a îmbunătăţi siguranţa traseelor montane din Munţii Iezer Păpuşa, 111 voluntari Michelin România, îndrumaţi de echipa Asociaţiei Oxigen şi Echipa Salvamont Câmpulung, au participat la o  acţiune de reamenajare a Refugiului Iezer şi de remarcare a traseelor montane care conduc către acesta.

Acestă acţiune face parte din a doua ediţie a proiectului #MichelinGreenMobility, ce îşi propune să creeze cadrul propice pentru voluntarii pasionaţi de munte, pentru a contribui la creşterea accesibilităţii şi siguranţei pe traseele montane. Timp de 4 week-end-uri consecutive, în perioada 29 iunie – 21 iulie 2018, Michelin şi-a mutat voluntarii pe munte.

Aceştia au muncit împreună cu membrii Asociaţiei Oxigen şi Echipa Salvamont Câmpulung din cadrul Serviciului Public Judeţean Salvamont Argeş, la reamenajarea Refugiului Iezer şi la remarcarea traseelor din Munţii Iezer Păpuşa, 2 trasee de aproximativ 10 km. În plus, au fost montate şi panouri informative în punctele de plecare în traseele montane, creasta Iezer a fost marcată cu stâlpi, iar refugiul şi traseul au fost ecologizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *