BMW a pregătit componente M Performance pentru noul X5

Asemenea predecesorilor săi şi întregii familii de modele BMW X, a patra generaţie BMW X5 combină performanţe off-road impresionante cu calităţi dinamice remarcabile pe şosea. Cu o gamă vastă de accesorii M Performance pentru noul SAV (Sports Activity Vehicle) premium, BMW se adresează acum acelor clienţi care doresc să rafineze în mod selectiv caracterul sportiv al automobilului şi să ofere aspectului un accent suplimentar al caracterului.


Componentele exterioare M Performance din fibră de carbon sunt deosebit de eficiente în crearea unui aspect foarte atractiv pentru BMW X5, care este inspirat clar de motorsport.

Elementul decorativ al prizei de aer pentru bara standard şi aripile frontale nu numai că îmbunătăţesc vizual secţiunea frontală, ci şi evidenţiază lăţimea modelului SAV. În spate, acelaşi lucru se aplică aripioarelor spate şi difuzorului spate. Gama de componente exterioare M din fibră de carbon este completă de capacele pentru oglinzile retrovizoare.

În cele din urmă, autocolantele M Performance pentru pragurile laterale, de culoare negru mat, sunt disponibile pentru îmbunătăţirea suplimentară a aspectului exterior sportiv al automobilului. Acestea se întind de la pasajele roţilor faţă la cele din spate, de-a lungul întregului prag inferior, şi sunt marcate cu inscripţia M Performance.

Pentru clienţii care preferă să evidenţieze şi să facă uz de aptitudinile off-road ale automobilelor BMW X5, jantele M de 20 de ţoli, din aliaj uşor, cu design Star Spoke 748 M şi anvelope all-terrain sunt disponibile acum pentru a patra generaţie BMW X5. Jantele opţionale de 22 de ţoli sunt disponibile şi ele pentru clienţi, incluzând un set de roţi din gama de accesorii M Performance.

O selecţie largă de componente M Performance derivate din şi inspirate de motorsport este disponibilă şi pentru interiorul noului BMW X5, oferind încă o dată îmbunătăţiri vizuale şi funcţionale. Amintim aici de volanul M cu marcaj central roșu, covorașe inscripționate M Performance și accesorii din fibră de carbon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *