Mitsubishi Eclipse Cross a câstigat premiul „Good Design Award 2018”

SUV-ul compact Mitsubishi Eclipse Cross a fost desemnat câştigător al premiului “Good Design Award 2018” de catre Institutul de promovare a designului din Japonia.

Comitetul “Good Design Award” a apreciat design-ul noului Mitsubishi Eclipse Cross, argumentând: „Profilul intraznet este foarte atrăgător. Atenția la detalii este evidentă, linia orizontală care taie abrupt în laterale este distinctivă şi creează un aspect unificat, în timp ce pe de altă parte divizează orizontal luneta pentru a păstra o vizibilitate bună. Am fost, de
asemenea, impresionați de modul în care designul utilizează diferite secțiuni transversale pentru marginea plafonului, pentru a crea o siluetă asemănătoare unui coupe, oferind în același timp spațiul și confortul interior specifice unui SUV”.

Dinamic, inovator şi provocator, Eclipse Cross este noul SUV Coupé Mitsubishi Motors, cu aspect atractiv şi un stil de condus sportiv, care inaugurează noul limbaj de design al producătorului japonez Mitsubishi Motors Corporation, aducând segmentului o mulţime de caracteristici inovatoare.

Design-ul modelului Eclipse Cross este evidențiat prin contururile extrem de dinamice ale vehiculului, asemenea liniilor unui atlet poziționat pe locul de start. Linia mediană în formă de pană a vehiculului accentuază senzaţia de mișcare specifică formatului de coupé – o senzaţie de dinamism accentuată mai departe de unghiul rapid al lunetei, ampatamentul lung și proporţiile scurte ale consolei-spate sau de aripile solide de pe față și spate. Linia superioară învăluie partea din spate a maşinii cu un efect de linie de start sub luneta caracteristică divizată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *