Noua generație Jeep Wrangler este disponibilă și în România de la 48.790 de euro

Noul Jeep Wrangler poate fi comandat și pe piața din România. Modelul are un preț de pornire de 48.790 de euro cu TVA. Clienții pot alege din trei versiuni de echipare (Sport, Sahara, Rubicon) și două tipuri de caroserii ( cu două sau cu patru uși).

Noul Wrangler poate fi comandat în două versiuni de motorizare. Fanii propulsoarelor diesel vor putea alege un motor de 2.2 litri care produce 200 de cai putere și 450 Nm, în timp ce clienții care își doresc un motor pe benzină au la dispoziție doar un motor de 2.0 litri de 272 de cai putere și 400 Nm.

În funcție de echipare, noul Jeep Wrangler este disponibil cu două sisteme diferite de sisteme de tracțiune integrală: Command-Trac – prezent pe modelele Sport și Sahara și Rock-Trac – oferit standard pe versiunea Rubicon, cel mai capabil și robust model destinat condusului în off-road. Ambele sisteme dispun de noua cutie de transfer full-time Selec-Trac cu două rapoarte pentru o monitorizare și o gestionare permanentă a cuplului trimis către roțile din față și spate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *