Noul Mercedes-Benz Sprinter a fost anul acesta partenerul evenimentului Festivalului Brazilor de Crăciun

Mercedes-Benz România a susţinut, pentru al cincilea an consecutiv, Festivalul Brazilor de Crăciun, un eveniment unic organizat anual, în decembrie, de Salvaţi Copiii. Noul Sprinter a oferit suport logistic organizatorilor pe parcursul pregătirii evenimentului.

Considerat cel mai mare eveniment caritabil din ţară, Festivalul Brazilor de Crăciun este centrat pe licitaţia brazilor de Crăciun creaţi de unii dintre cei mai renumiţi şi mai apreciaţi designeri români. Fondurile strânse sunt investite în programele educaţionale ale organizaţiei.

În cei 18 ani de la lansare, Festivalul Brazilor de Crăciun a devenit un eveniment de referință, la care participă cei mai influenți manageri de companii, antreprenori, persoane publice, oameni de business și de media, în scopul strângerii de fonduri pentru sprijinirea proiectelor educaționale ale Salvaţi Copiii.

De-a lungul ediţiilor Festivalului Brazilor de Crăciun, Salvați Copiii a strâns fonduri în valoare de 4.547.800 euro și astfel a oferit asistență pentru 34.485 de copii, beneficiari ai programelor educaționale Grădiniţe Estivale, A Doua Şansă și Școală după Școală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *