Porsche Macan S are un V6 de 354 CP

Porsche își extinde gama de SUV-uri compacte cu puternicul Macan S. Noul model al constructorului de mașini sport este echipat cu un nou motor turbo V6 pe benzină, de trei litri, cu filtru de particule. Acesta livrează 260 kW (354 CP) și are un cuplu maxim de 480 Nm, reprezentând o creștere de 10 kW (14 CP) și 20 Nm comparativ cu versiunea anterioară.

Echipat cu pachetul opțional Sport Chrono, noul Macan S accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 5,1 secunde, fiind cu 0,1 secunde mai rapid decât predecesorul său. Viteza maximă a vehiculului este de 254 km/h. Consumul de combustibil (conform NEDC) este de 8,9 l/100km.

Noul Macan S se bucură de toate inovațiile celei mai noi generații Macan, incluzând banda de lumini LED dintre stopuri și noul sistem Porsche Communication Management, conectat la internet, cu un ecran tactil de 10,9 inchi.

Șasiul noului Macan, cu anvelope de dimensiuni diferite pentru puntea față și puntea spate și cu sistemul de tracțiune integrală Porsche Traction Management (PTM), a fost revizuit și optimizat încă o dată, ca parte a procesului de facelift. Pe puntea fațã, furcile de fixare pentru amortizoare, din aluminiu, înlocuiesc componentele anterioare din oțel.

Noul design din aliaje ușoare este mai rigid, ceea ce face direcția SUV-ului compact mai precisă și îmbunătățește confortul. Barele anti-ruliu, cu un reglaj nou, asigură un comportament neutru în viraje.

Ca și până acum, sistemul electronic de control al stabilității Porsche Active Stability Management (PASM), suspensia pneumaticã reglabilã pe înãlțime, cu pistoane cu rulare optimizată și o nouã hidraulicã de amortizare, precum și Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus) sunt disponibile opțional, pentru a îmbunătăți și mai mult dinamica și manevrabilitatea modelului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *