Dacia Duster va primi o variantă cu tracțiune integrală și cutie automată

Din cauza introducerii noului ciclu de testare WLTP, gama Dacia a rămas fără varianta echipată cu transmisia automată. În mometul retragerii din configurator, oficialii Dacia au anunțat că această variantă va fi reintrodusă în gamă.

Dar se pare că reprezentanții Dacia încă nu au un răspuns clar cu privire la data în care vom putea comanda din nou un Duster cu transmisie automată.

Cu toate acestea, oficialii constructorului de la Mioveni au o veste bună. Dacia pregătește introducerea pe piață a unei versiuni care va putea fi comandată atât cu tracțiune integrală, cât și cu o cutie automată, opțiuni care în prezent nu puteau fi combinate.

„Cutia de viteze automată cu dublu ambreiaj de tip EDC va reveni, dar nu putem spune când. Atunci când s-a făcut trecerea la standardele WLTP am prioritizat şi ne-am concentrat întâi pe cutia manuală, care reprezenta 85% din vânzări. De asemenea, Duster va avea în viitor o versiune 4×4 cu transmisie automată, însă nu putem spune când”, a declarat Dridi pentru publicația Ziarul Financiar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *