Noua generație Audi Q3 este disponibilă în România de la 34.580 de euro cu TVA

Noul Audi Q3 este un SUV de familie polivalent, iar a doua generație are un design mai masculin și mai sportiv.

În comparaţie cu modelul predecedent, noul Audi Q3 a crescut, practic, în toate direcţiile. Are lungimea de 4.485 milimetri, lăţimea de 1.856 milimetri şi înălţimea de 1.585 milimetri. Ampatamentul, mărit cu 77 de milimetri, permite un spaţiu interior generos şi totodată versatil: scaunele din spate pot fi mutate în faţă şi în spate cu 150 de mm. În funcţie de poziţia scaunelor din spate şi a spătarelor acestora, capacitatea portbagajului variază între 530 şi 1.525 de litri.

La lansare, Audi oferă noul Q3 cu patru versiuni de motor, dintre care trei pe benzină şi unul diesel, în combinaţie cu tracţiunea faţă sau tracţiunea integrală. Puterile se încadrează între 110 kW (150 CP) şi 169 kW (230 CP). Toate motoarele sunt unităţi cu patru cilindri şi cu injecție directă de combustibil şi cu supraalimentare cu turbină, oferind putere mare, rafinament şi eficienţă. Pentru transmisia puterii este utilizată cutia de viteze manuală cu şase trepte sau cea automată S tronic cu şapte trepte schimbate extrem de rapid de sistemul automat. Prețul de pornire pe piața din România este de 34.580 de euro cu TVA pentru varianta de 150 de cai putere și transmisie manuală.

In echiparea de baza, Audi Q3 include un panou digital de instrumente cu diagonala ecranului de 10,25 inchi. Şoferul îl foloseşte prin intermediul volanului multifuncțional. Cu sistemul de navigaţie MMI plus, care este varianta de top, afişarea se face pe Audi virtual cockpit, care oferă şi multe alte funcţii adiţionale. Este oferit şi un ecran tactil adiţional, de 10,1 inchi. Opţional, şoferul poate alege afişajul Audi virtual cockpit plus, care este mai mare şi oferă trei moduri diferite de afişare, inclusiv un ecran nou, deosebit de sportiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *