Noul Range Rover Evoque a fost lansat oficial în România. Prețurile încep de la 35.500 de euro + TVA

Noua generație a modelului Range Rover Evoque a fost lansată oficial pe piața din România, pe 29 ianuarie 2019, după prezentarea în premieră mondială, care a avut loc la Londra la finalul anului trecut.

Cu vânzări globale ce depăşesc 772.000 unități și peste 217 premii internaționale, Range Rover Evoque primește o nouă generație gândită pentru a cizela și mai mult prima versiune lansată în 2011. Noul SUV îmbină caracteristicile tradiționale Range Rover cu tehologia de ultimă generație, venind astfel în întâmpinarea nevoilor clienților din întreaga lume.

Printre cele mai importante aspecte tehnologice se numără tehnologia de tip “Clear Sight Ground View”, ca parte a sistemului de camere perimetrale și oglinda retrovizoare care se transformă într-un ecran HD pentru a reda ceea ce se află în spatele autovehiculului.

Clienții pot alege între șase variante de motorizări Ingenium în patru cilindri, trei pe benzină şi respectiv trei diesel. Cea mai eficientă variantă dintre acestea este 150CP diesel (AWD) cu emisii de 149 g/km și consum de 5,6 l/100 km, în timp ce la polul opus se află un model echipat cu motorul pe benzină de 300CP, tracțiune integrală care consumă, în medie, 8,1 l/100 km.

Noul Range Rover Evoque va fi disponibil, în România începând cu luna martie 2019, iar preţul de pornire pentru varianta cu transmisie automată şi tracţiune integrală 2.0 litri diesel de 150 CP va fi de 35.500 de euro + TVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *