Skoda Kamiq este numele viitorului SUV de oraș pregătit de cehi

Skoda a publicat o nouă imagine teaser cu versiunea de serie a conceptului Vision X. De această dată, cehii dezvăluie și numele viitorului SUV de oraș.

Acesta va purta denumirea de Kamiq, același nume fiind deja întâlnit în gama Skoda pe piața din China. În Asia, Skoda Kamiq este tot un SUV de dimensiuni foarte asemănătoare cu cele ale lui Karoq, însă este poziționat mai jos în gamă, același lucru urmând să se întâmple și în Europa.

Noul SUV dezvoltat de Skoda va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care se desfășoară între 5 și 17 martie.

Viitorul Skoda Kamiq oferă tot ce au mai bun de oferit două tipuri de modele diferite, îmbinând avantajele SUV-urilor, şi anume poziţia înaltă a scaunelor, vizibilitatea bună, accesul facil în maşină şi coborârea confortabilă, cu avantajele unei compacte: agilitate şi manevrabilitate. Astfel, crossover-ul urban Skoda este maşina ideală pentru oraş, dar şi  pentru mai departe. Fiind bazat pe platforma MQB-A0, acest model Skoda oferă noi sisteme de asistenţă şi numeroase soluţii Simply Clever. Acestea reprezintă unul dintre beneficiile specifice tuturor modelelor Skoda, alături de spaţiul generos de la interior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *