Mercedes-Benz a prezentat GLC facelift

Mercedes-Benz va expune GLC facelift în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Modelul producătorului din Stuttgart a primit modificări de design minore, motoare noi și un pachet generos de sisteme de asistență.

Designul exterior pregătit de Mercedes este, în mare parte, neschimbat. Grila frontală a fost discret modificată, farurile au o semnătură luminoasă nouă, iar jantele cu design restilizat sunt disponibile în versiuni cu diametrul curpins între 17 și 19 inch.

Mercedes oferă pe GLC facelift două culori noi pentru interior și noul sistem de infotainment MBUX. Pentru început, nemții promit trei motoare pentru GLC facelift: GLC 300 (2.0 benzină de 258 CP și 370 Nm), GLC 220d 4Matic (2.0 litri diesel de 194 CP și 400 Nm) și GLC 300d (2.0 litri diesel de 245 CP și 500 Nm). Indiferent de motorul ales, GLC facelift vine standard cu tracțiune integrală și cutie automată cu 9 trepte.

Odată cu noua versiune, Mercedes introduce și suspensia Dynamic Body Control. Gama de sisteme de siguranță este alcătuită din următoarele: Active Distance Assist Distronic, Active Steer Assist, Active Speed Limit Assist, Evasive Steering Assist, Active Lane Keeping Assist, Active Blind Spot Assist și Active Brake Assist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *