Mercedes-Benz Clasa V este disponibil în România pentru comenzi. Tracțiunea integrală 4Matic este disponibilă opțional

Mercedes-Benz Clasa V este disponibil în România pentru comenzi. Tracțiunea integrală 4Matic este disponibilă opțional

Noul model Clasa V, cel mai spațios membru al familiei de autoturisme din Stuttgart, este disponibil pentru comenzi în România, primele livrări fiind programate pentru luna iunie.

Prețurile încep de la 32.929 EUR (fără TVA), pentru modelul Mercedes-Benz Clasa V 220d echipat cu noul motor diesel OM 654 cu patru cilindri de 2.0 litri de 163 de cai putere si 380 Nm. Transmisia automată 9G-TRONIC este, pentru prima oară, disponibilă ca dotare opţională pentru Clasa V.

Toate variantele modelului Clasa V au tracțiune pe spate ca dotare standard, însă, opțional, pot fi echipate cu tracțiune integrală 4MATIC.

Mercedes-Benz Clasa V dispune de spațiu pentru până la 8 persoane și vine cu un concept de depozitare inteligent.

„Clasa V reflectă perfect filozofia de design Sensual Purity a autoturismelor Mercedes-Benz, îmbinând aspectul dinamic, elegant, cu formatul XXL. Conceptul spațiului variabil de la interior, sistemele inteligente de asistență și siguranță, precum și sistemele multimedia conectate excelent în rețea fac ca Noua Clasa V să se adapteze la o gamă largă de cerințe, fiind așadar un autovehicul versatil, perfect atât pentru business, cât și pentru agrement,” a declarat Batiste Pascalin, Managing Director Mercedes-Benz Vans România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *