Mercedes-Benz GLS a primit o nouă generație

Cu ocazia Salonului Auto de la New York, Mercedes-Benz a prezentat noua generație GLS. Cel mai mare SUV disponibil în prezent în oferta constructorului german are o lungime de 5.2 metri și un amtapament de 3.135 de milimetri, cu 60 de milimetri mai mare comparativ cu vechea variantă.

Standard, SUV-ul va oferi spațiu pentru șapte pasageri, însă Mercedes-Benz anunță și o versiune de lux cu doar șase locuri. Pe cele două locuri din spate vor putea călători și pasageri cu o înălțime de până la 1.94 metri.

Interiorul a fost preluat de la Clasa E și vine cu două ecrane cu diametrul de 12.3 inch. În partea din spate, pasagerii vor putea urmări filme și asculta muzica preferată cu ajutorul a altor două ecrane de peste 11 inch.

Gama de motorizări va fi alcătuită din două motoare pe benzină și două diesel. Ambele motoare pe benzină vin cu tehnologia mild-hybrid EQ Boost.

Prima versiunea poartă numele de GLS 580 4Matic și este echipată cu motorul V8 de 4.0 litri de 489 CP și 700 Nm. Varianta GLS 450 4Matic are un motor de 3. litri cu 367 de cai putere și 500 Nm. Cei care vor un diesel pot alege doar unitatea de 3.0 litri în versiuni de 286 CP sau 330 CP. Indiferent de motorizarea aleasă, nemții oferă o cutie automată cu 9 trepte și sistemul 4Matic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *