Audi prezintă noua generație A6 Allroad

La 20 de ani de la lansarea primului A6 Allroad, Audi a decis să introducă pe piață o nouă generație. Așa cum era de așteptat, noul Audi A6 Allroad primește o serie de protecții speciale pentru caroserie, o gardă la sol mai mare și, pentru moment, doar motorizări diesel.

Audi spune că standard, garda la sol a lui A6 Allroad măsoară 139 de milimetri. În funcție de modul de rulare ales și de viteza de deplasare, aceasta poate varia. La viteze de peste 120 km/h, garda la sol coboară cu 15 mm.

În modul de rulare allroad, garda la sol crește cu 25 de mm, în timp ce în modul de rulare off-road, nemții promit o gadă la sol cu 45 de mm mai generoasă față de nivelul standard.

Pentru moment, Audi propune doar motorizări diesel. Versiunea de bază este echipată cu motorul de 3.0 litri care oferă 231 CP și 500 Nm. Cea de-a doua variantă dezvoltă 286 CP și 620 Nm, iar vârful de gamă produce 349 CP și 700 Nm. Indiferent de alegerea făcută, Audi oferă o cutie automată cu opt trepte și sistemul de tracțiune integrală quattro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *