BMW X1 facelift va avea și versiune plug-in hybrid

BMW a prezentat X1 facelift. Cel mai mic SUV din gama constructorului german are un design restilizat, un interior și mai modern și o gamă de motorizări gata să satisfacă gusturile celor mai mulți dintre consumatori.

La nivel frontal, X1 facelift are acum o grilă mai mare, prize de aer noi și un spoiler îmbunătățit. Gama de culori s-a îmbogățit cu trei nuanțe noi, iar seria de jante este acum și mai generoasă.

Gama de motorizări include două unități diesel și un propulsor pe benzină. Varianta de bază va fi X1 sDrive16d care oferă 116 cai putere și va putea fi comandată fie cu o cutie automată cu șapte trepte, fie cu una manuală cu șase rapoarte. Cea de-a doua opțiune diesel va fi xDrive25d echipată cu motorul de 2.0 litri de 231 dei cai putere și 450 Nm.

Pentru iubitorii motoarelor pe benzină, BMW oferă X1 facelift în varianta xDrive25i echipată cu motorului de 2.0 litri de 231 de cai putere și 350 Nm.

În premieră în gama X1, BMW va oferi începând cu luna marte a anului viitor și varianta xDrive25e. Aceasta are un sistem plug-in hybrid alcătuit dintr-un motor pe benzină de 125 CP și unul electric de 95 CP. Bateria de 9.7 kWh ar urma să asigure o autonomie electrică de până la 50 de kilometri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *