Kia a publicat prima imagine cu viitorul XCeed, versiunea cross a hatchback-ului de clasă compactă

Kia a dezvăluit prima imagine a noului XCeed, model care va fi dezvăluit spre sfârșitul lunii iunie 2019. Cu un design elegant, expresiv și modern, versiunea cross a hatchback-ului de clasă compactă reprezintă o alternativă sportivă la SUV-urile tradiționale mai mari.

Cu o siluetă de tip coupé, noul Kia XCeed este un produs al centrului de design european al mărcii din Frankfurt, Germania, conceput sub îndrumarea lui Gregory Guillaume, vicepreședinte de design al Kia Motors Europe. Combinația dintre garda la sol ridicată și linia joasă a plafonulului conferă automobillului o poziție de conducere mai sportivă decât cea a unui SUV tradițional.

Designul sportiv și comportamentul noului CUV Kia XCeed îl vor face mai dorit decât multe SUV-uri mai înalte și mai mari. Cu toate acestea, oferă aceste lucruri fără a compromite versatilitatea, oferind un pachet de dotări inteligente pentru interior și spațiul de depozitare al unui SUV, într-o caroserie sportivă și un aspect compact”, a declarat Emilio Herrera, COO-ul Kia Motors Europe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *