Audi a lansat un facelift pentru Q7

Audi Q7 facelift a fost prezentat publicului. Versiunea modificată a SUV-ului german are acum un look ușor îmbunătățit, un interior preluat din gama de top a constructorului și motorizări revizuite.

Estetic, Audi Q7 facelift primește o grilă frontală nouă, farurile HD Matrix LED, spoilere cu design îmbunătățit, un difuzor de aer nou și o zonă cromată care unește cele două stopuri.

Interiorul a fost preluat de pe noile A8 și Q8, ceea ce înseamnă că ecranul sistemului de infotainment a fost integrat în consola centrală, iar sistemul de climatizare poate fi controlat prin intermediul unui display tactil.

Audi Q7 facelift va avea un comportament dinamic mai bun mulțumită unor bare stabilizatoare active, dar și datorită sistemului de direcție integrală.

În momentul lansării pe piață, Q7 facelift va putea fi comandat fie cu motorul diesel de 3.0 litri de 231 de cai, fie cu cel de 286 de cai putere. Ambele motoare vin cu un sistem mild-hybrid. Ceva mai târziu, Audi va oferi și o motorizare pe benzină, dar și o variantă plug-in hybrid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *