Mercedes-Benz Clasa X primește două ediții speciale în România

Divizia Vans a Mercedes-Benz România a pregătit o ofertă specială pentru pick- up-ul Clasa X: Clasa X Edition. Oferta este disponibilă până la sfârșitul lunii septembrie și include două versiuni: Clasa X Progressive Edition și Clasa X Power Edition, care vin cu o gamă largă de dotări.

Pachetele de dotări speciale pentru Clasa X Progressive Edition și Clasa X Power Edition includ vopsea metalizată, diferențial blocabil, sistem de navigație, cameră pentru mers înapoi, scaune încălzite, cutie de viteze automată cu 7 rapoarte (pentru mers înainte) și pachetul „Style” (bare plafon, sistem de iluminat LED Performance, lămpi spate cu tehnologie LED și geamuri spate fumurii).

Pe lângă acestea, pachetul Power Edition include și alte dotări suplimentare, despre care oficialii Mercedes-Benz încă nu au oferit detalii.

Indiferent de alegerea făcută, sub capota pick-upului se va afla motorul diesel de 2.3 litri de 190 de cai putere. Clasa X Progressive Edition este disponibil la prețul de 32.200 Euro (fără TVA), iar Clasa X Power Edition la prețul de 37.150 Euro (fără TVA).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *