Faceți cunoștință cu noua generație Nissan Juke

Nissan Juke, unul dintre cele mai nonconformiste SUV-uri de pe piață a primit o generație nouă. Modelul va fi produs la uzina din Sunderland, Marea Britanie, iar primele livrări ar urma să sosească până la finalul acestui an.

Noul Nissan Juke are un design modificat față de vechea generație. Japonezii au lucrat atât la partea frontală, care acum se apropie de cea a lui X-Trail sau Qashqai, în timp ce plafonul ușor plonjat și spatele rotunjit completează look-ul special cu care Juke ne-a obișnuit.

Noul Juke are dimensiuni mai mari comparativ cu vechea generație, este cu 23 de kilograme mai ușor, iar portbagajul oferă 422 de litri.

Și la interior Nissan propune materiale mai bune, scaune sport, o consolă centrală modificată și un ecran central tactil cu o diagonală de 8 inch.

În acest moment, Juke este disponibil doar cu motorul de 1.0 litru de 117 cai putere. Acesta va putea fi comandat fie cu o cutie manuală cu șase trepte, fie cu una automată cu șapte rapoarte. Japonezii vor oferi și sistemul ProPilot care controlează anumite funcții ale mașinii în funcție de trafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *