Porsche a prezentat Macan Turbo facelift cu motor V6 de 440 CP

Noul Porsche Macan Turbo facelift devine vârful de gamă în segmentul SUV-urilor compacte dezvoltate de producătorul din Stuttgart.

Cu noul V6 biturbo de 2.9 litri, Macan Turbo facelift oferă 440 de cai putere, cu 40 CP mai mult comparativ cu vechea versiunea, și 550 Nm între 1.800 și 5.600 rpm. Motorul este asistat de o transmisie automată cu șapte trepte și de tracțiunea integrală Porsche Traction Management.

Cu pachetul opțional Sport Chrono, acest model poate ajunge de la zero la 100 km/h în 4,3 secunde (4.5 secunde pentru varianta standard) – cu trei zecimi de secundă mai repede decât înainte. Viteza maximă este de 270 km/h (plus 4 km/h).

Decelerarea a fost, de asemenea, îmbunătățită: noul Macan Turbo vine cu puternicele Porsche Surface Coated Brakes (PSCB) montate din fabrică, ca parte a șasiului optimizat, în timp ce pe lista de opționale se află și un sistem de frânare cu elemente ceramice.

La exterior, Macan Turbo facelift iese în evidență mulțumită șorțului frontal specific, a spoilerului fix și a noilor jante cu diametrul de 20 de inch.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *