Imagini teaser cu viitorul Volvo XC40 electric

Primul model electric din gama Volvo va fi XC40. SUV-ul de clasă compactă este programat să debutze în 16 octombrie, dar până atunci, oficialii companiei suedeze au decis că este momentul să mai întărâte puțin spiritile cu o serie de fotografii teaser.

Viitorul Volvo XC40 va putea fi recunoscut mulțumită zonei frontale cu grilă plină. Tot pentru exterior, suedezii pregătesc jante de 19 și 20 de inch cu un design diferit și, cel mai probabil, cu un coeficient aerodinamic mai bun comparativ cu restul modelelor disponibile în gamă, dar și o nuanță nouă de caroserie: Sage Green.

Așa cum era de așteptat, instrumentarul digital de bord va fi echipat cu o temă specifică modelelor electrice, astfel încât șoferul să poată urmări cu ușurință informații cu privire la baterie sau la funcționarea generală a mașinii. Mai mult, Volvo menționează că spațiul necesar sub capotă este acum mai mic, motiv pentru care a fost integrată o nouă zonă de depozitare. Aceasta se află sub capota frontală și oferă 30 de litri în plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *