Acesta este noul Audi RS Q8

lansat o mulțime de modele noi, iar cel mai recent dintre acestea poartă numele de RS Q8. SUV-ul producătorului german a fost expus pentru prima dată în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Exteriorul lui Audi RS Q8 este garnisit cu o serie de elemente aerodinamice care îi oferă SUV-ului un aspect mult mai agresiv.

Dar cea mai interesantă parte se află sub capotă. SUV-ul nemților este echipat cu motorul V8 de 4.0 litri care produce 600 de cai putere și 800 Nm. Cu transmisia automată cu opt trepte și sistemul de tracțiune integrală quattro, RS Q8 poate accelera de la 0 la 100 km/h în 3.8 secunde. Viteza maximă anunțată de nemți este limitată la 250 km/h.

Suspensia pneumatică sport, sistemul de direcție integrală și un set de bare stabilizatoare active sunt elementele care fac din RS Q8 un model extrem de rapid și pe circuit. Pentru cai care au deschis televizoarele puțin mai târziu, un prototip al actualului RS Q8 a stabilit un timp de referință pe Nurburgring, iar astfel modelul nemților a primit titlul de cel mai rapid SUV de pe Ring.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *