Ford Puma poate fi comandat în România. Oferta de lansare începe de la 16.500 de euro

Ford a publicat lista de prețuri pentru noul Puma, SUV-ul pe care constructorul american îl produce la Craiova alături de EcoSport.

Ford Puma va putea fi comandat în trei versiuni cu motoare pe benzină și o singură variantă diesel (1.5 EcoBlue cu 120 CP care va fi disponibil de anul viitor). Motorizările pe benzină vor avea un litru și vor oferi 125 sau 155 de cai putere.

Pentru varianta de 155 de cai putere, Ford oferă standard sistemul mild-hybrid la 48V, în timp ce versiunea de 125 CP va putea fi comandată și fără sistemul mild-hybrid. În acest moment, Ford oferă doar transmisii manuale, urmând ca de anul viitor să introducă și o cutie automată doar pentru varianta de 125 de cai putere.

Prețul de pornire anunțat de Ford pentru Puma în varianta Titanium cu motorul de 125 CP și fără sistem mild-hybrid este de 20.250 de euro, însă americanii vin cu o ofertă de lansare. În acest caz, prețul variantei scade până la 16.500 de euro.

Cei care vor versiunea de 125 CP cu mild-hybrid vor avea de adăugat încă 500 de euro la prețul de bază, iar pentru motorizarea de 155 CP, prețul va crește cu 1.500 de euro raportat la varianta de bază.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *