Mercedes-Maybach GLS are 558 de cai putere și o variantă doar cu 4 locuri

Mercedes-Maybach a lansat primul SUV din actuala gamă. Modelul se numește Mercedes-Maybach GLS și după cum probabil ați intuit, acesta are la bază SUV-ul executive cu același nume dezvoltat de Mercedes-Benz.

Partea exterioară a fost modificată pentru a ieși în evidență și mai mult. Apar următoarele elemente noi: o grilă masivă cu o mulțime de bare verticale, elemente cromate în dreptul grilei, al prizelor de aer și al protecțiilor, o caroserie vopsită în două culori și alte elemente cromate în partea din spate.

Mercedes-Maybach GLS va fi echipat cu o treaptă (câte una pe fiecare parte) care „răsare” de sub mașină ori de câte ori portierele se deschid, astfel încât urcatul sau coborâtul din mașină să fie cât mai facil.

Nemții vor oferi modelul atât în variantă cu cinci locuri, cât și într-o versiune specială cu patru locuri. Pentru pasagerii din spate au fost introduse următoarele: un sistem de infotainment separat, zone de depozitare răcite/încălzite, suporturi speciale pentru pahare, perne pentru scaune și bineînțeles scaune încălzite, ventilate și cu masaj.

Mercedes-Maybach GLS va fi echipat cu un motor V8 de 4.0 litri care produce 558 de cai putere și 730 Nm, iar accelerația de la 0 la 100 km/h promisă de nemți va avea loc în 4.9 secunde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *