Două unități Porsche 911 Speedster sunt cele mai noi exponate din cadrul Galeriei Țiriac Collection

Două unități Porsche 911 Speedster sunt cele mai noi exponate din cadrul Galeriei Țiriac Collection

Pasionații auto care vizitează Galeria Țiriac Collection au ocazia să admire două unități Porsche 911 Speedster produse în anul 2019.

„Trebuie să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului. Porsche știe să facă și motoare și mașini frumoase, de aceea, de fiecare dată când apare o serie limitată, sunt tentat să cumpăr un model și sunt bucuros să completez galeria mea privată ce conține mărci de la A la Z”, a declarat Ion Țiriac în cadrul evenimentului de lansare.

Porsche 911 Speedster este o punte catre propria istorie, reprezentand legatura cu inceputul tuturor modelelor brandului. Editia limitata a noului Speedster 911 este o reminiscenta a modelului 356 sau Roadster-ul cu numarul 1 din istoria marcii. Fabricat in doar 1.948 de unitati, cifra ce reprezinta si anul de aparitie al modelului 356, Speedster aduce un omagiu primului automobil ce a purtat numele Porsche. Exemplarele expuse fac parte din seria limitata, fiind personalizate in interior cu placute ce poarta numarul unic de fabricatie „1939 din 1948” din „39 din 1948”.

911 Speedster a avut premiera mondiala in anul 2018, la ceremonia aniversarii evenimentului “70 Years of Porsche Sports Cars”, iar producția a început în a doua jumătate a anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *