Grupul Renault a livrat un vehicul Dacia Duster Papei Francisc

Grupul Renault a livrat un vehicul Dacia Duster Papei Francisc

Groupe Renault i-a donat Sanctității Sale Papa Francisc un Duster 4×4, special proiectat pentru a răspunde exigențelor Sale de mobilitate.

Vehiculul i-a fost livrat Sfântului Părinte de către Christophe Dridi, director general Groupe Renault România și președinte director general Automobile Dacia SA, și de către Xavier Martinet, director general Groupe Renault Italia, cu ocazia unei vizite la reședința Papei de la Vatican.„Papamobilul” are culoarea albă la exterior și bej, în interior.

Vehiculul a fost transformat de către Departamentul Prototipuri și echipa Adaptări Speciale de la Dacia, în colaborare cu carosierul Romturingia. Versiunea adaptată are 5 locuri, iar bancheta din spate este foarte confortabilă. Vehiculul integrează soluții specifice și accesorii concepute pentru utilizările care i se vor da de către Vatican: pavilion cu deschidere amplă, suprastructură vitrată amovibilă, gardă la sol cu 30 mm mai joasă față de cea a modelului standard pentru facilitarea accesului la bord și elemente de susținere atât la interior, cât și la exterior.

Oferind „Papamobilul” Vaticanului, Groupe Renault oferă experiența de constructor auto la nivelul exigențelor de mobilitate ale Papei Francisc.

„Prin această donație făcută Sanctității Sale, Groupe Renault își reînnoiește angajamentul puternic și continuu de a plasa Omul în centrul priorităților sale”, a declarat Xavier Martinet, director general Groupe Renault Italia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *