Renault Koleos facelift poate fi comandat în România de la 36.000 de euro

Renault Koleos facelift poate fi comandat în România de la 36.000 de euro

Renault deschide comenzile pentru Koleos facelift pe piața din România.La doi ani de la momentul lansării pe piața europeană, Koleos facelift evoluează sub toate aspectele, având un design mai impunător la exterior și un confort îmbunătățit la interior.

Odată cu acest facelift, Renault a introdus în gama Koleos o gama nouă de motoare. Unitățile noi Blue dCi sunt asociate pe acest model cu cea mai recentă generație de transmisie automată X-Tronic. În utilizare, cutia de viteze X-Tronic elimină șocul provocat de schimbarea treptelor de viteză și reduce zgomotul de rulare. Șoferul are în același timp posibilitatea de a opta pentru modul secvențial în 6 trepte, pentru a recâștiga senzații mai puternice la accelerare și la frânare.

Proiectată și dezvoltată în cadrul Alianței, tehnologia All Mode 4×4-i, disponibilă pe motorul dCi 190, îi întărește abilitățile de off-road. Acest sistem de transmisie integrală asigură un control permanent al aderenței dintre roți și sol, pentru a garanta motricitatea ideală în orice situație.

Versiunea de echipare de bază Zen poate fi comandată începând cu 36.000 de euro, în timp ce a doua variantă pregătită de producătorul francez pornește de la 39.500 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *