Conceptul Infiniti QX Inspiration va sta la baza unui crossover electric

La finalul anului trecut, Infiniti a publicat primele imagini teaser cu viitorul concept QX Inspiration. Conform oficialilor producătorului japonez, prototipul va fi expus pe 14 ianuarie în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Continuă lectura „Conceptul Infiniti QX Inspiration va sta la baza unui crossover electric”

Lamborghini a prezentat Urus ST-X, un concept care anunță o competiție dedicată exclusiv SUV-ului de performanță

Lamborghini plănuiește dezvoltarea unei competiții monomarcă dedicată SUV-ului Urus. Dar pentru că nu poți arunca în „arena cu lei” un model gândit pentru șosea, italienii au prezentat conceptul Urus ST-X.

Continuă lectura „Lamborghini a prezentat Urus ST-X, un concept care anunță o competiție dedicată exclusiv SUV-ului de performanță”

Volkswagen a publicat o schiță cu conceptul unui pick-up mai mic decât Amarok

Volkswagen pregătește lansarea unui concept cu ocazia Salonului Auto de la Sao Paulo. Pentru început, nemții vin doar cu o schiță oficială cu viitorul concept, însă lucrurile sunt cât se poate de clare. Continuă lectura „Volkswagen a publicat o schiță cu conceptul unui pick-up mai mic decât Amarok”

SUV-ul Renault Arkana – un nou concept se lansează pe 29 august

Renault mai pregătește un SUV, însă de această dată, cel mai probabil, modelul care derivă va fi dedicat doar pieței din Rusia. De ce spunem asta? Pentru că francezii au anunțat lansarea conceptului în cadrul Salonului Auto de la Moscova. Continuă lectura „SUV-ul Renault Arkana – un nou concept se lansează pe 29 august”

Skoda Vision X a fost prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva

Prezentând Skoda VISION X, producătorul auto din Republica Cehă îşi prezintă viziunea asupra crossover-ului modern, precum şi primele informaţii cu prvire la al treilea model al familiei de succes a SUV-urilor sale.

Continuă lectura „Skoda Vision X a fost prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva”

Mitsubishi e-Evolution Concept a fost prezentat la Tokyo

Mitsubishi a prezentat noul Mitsubishi e-Evolution Concept în cadrul Salonului Auto de la Tokyo. Designul noului concept nu se va regăsi pe viitoarele modele de serie, dar trebuie apreciată munca și efortul creativ depus de designerii japonezi.

Continuă lectura „Mitsubishi e-Evolution Concept a fost prezentat la Tokyo”