SUV-ul Renault Arkana – un nou concept se lansează pe 29 august

Renault mai pregătește un SUV, însă de această dată, cel mai probabil, modelul care derivă va fi dedicat doar pieței din Rusia. De ce spunem asta? Pentru că francezii au anunțat lansarea conceptului în cadrul Salonului Auto de la Moscova. Continuă lectura „SUV-ul Renault Arkana – un nou concept se lansează pe 29 august”

Skoda Vision X a fost prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva

Prezentând Skoda VISION X, producătorul auto din Republica Cehă îşi prezintă viziunea asupra crossover-ului modern, precum şi primele informaţii cu prvire la al treilea model al familiei de succes a SUV-urilor sale.

Continuă lectura „Skoda Vision X a fost prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva”

Mitsubishi e-Evolution Concept a fost prezentat la Tokyo

Mitsubishi a prezentat noul Mitsubishi e-Evolution Concept în cadrul Salonului Auto de la Tokyo. Designul noului concept nu se va regăsi pe viitoarele modele de serie, dar trebuie apreciată munca și efortul creativ depus de designerii japonezi.

Continuă lectura „Mitsubishi e-Evolution Concept a fost prezentat la Tokyo”

BMW Concept X7 iPerformance – Detalii și poze oficiale

Odată cu prezentarea BMW Concept X7 iPerformance la Salonul Internaţional Auto (IAA) de la Frankfurt, BMW Group nu numai că dezvăluie un nou concept de model pentru segmentul de lux, ci introduce şi un nou concept de lux pentru marca BMW.

Continuă lectura „BMW Concept X7 iPerformance – Detalii și poze oficiale”

BMW X7 Concept ar putea fi prezentat la Frankfurt

BMW a promis că în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt vom face cunoștință cu următoarele modele: Seria 6 GT, i3 S, i8 facelift, i8 Spyder și noul X3.

Dar premiere nu se vor opri aici. Conform BMW Blog, nemții vor expune la Frankfurt și viitorul X7 Concept. Până în acest moment știm că SUV-ul de serie va avea trei rânduri de scaune și va fi echipat cu motoare cu 6 și 8 cilindri.

Pe lista germanilor se află și o variantă plug-in hybrid asemănătoare cu cea de pe Seria 7. BMW X7 ar urma să aibă un singur țel: îmbunătățirea rezultatelor din China și SUA.

Jeep Yuntu are trei rânduri de scaune și o mulțime de ecrane

Jeep a adus conceptul Yuntu în cadrul Salonului Auto de la Shanghai. Prototipul constructorului american ne arată că mașinile de off-road pot integra extrem de multă tehnologie de ultimă oră.

Continuă lectura „Jeep Yuntu are trei rânduri de scaune și o mulțime de ecrane”

Skoda Vision E, concept unui SUV-coupe electric de 300 CP

Skoda a prezentat conceptul Vision E la Shanghai. Prototipul cehilor anunță un viitor SUV-coupe gata să completeze familia Kodiaq. Și pentru că vorbim despre un prototip, cehii și-au permis să experimenteze și astfel pun în scenă un sistem de propulsie electric.

Continuă lectura „Skoda Vision E, concept unui SUV-coupe electric de 300 CP”