10 milioane de unități Toyota Land Cruiser produse în cei 68 de ani de existență

Toyota a anunțat că Land Cruiser, cel mai longeviv model din portofoliul său, a fost produs în 10 milioane de unități. Continuă lectura „10 milioane de unități Toyota Land Cruiser produse în cei 68 de ani de existență”

Skoda a asamblat un sfert de milion de SUV-uri Karoq în doar 26 de luni

Skoda a anunțat că a produs 250.000 de unități Karoq. SUV-ul producătorului din Cehia a fost prezentat în luna mai 2017, iar producția a început în luna iulie a aceluiași an la uzina din Kvasiny. Continuă lectura „Skoda a asamblat un sfert de milion de SUV-uri Karoq în doar 26 de luni”

Înmatriculările de mașini noi în luna iunie în Europa au scăzut cu 7.8%. Dacia reușește o creștere de 4.5%

Inmatricularile de autoturisme noi in Uniunea Europeana au scazut cu -7.8% in iunie 2019 fata de iunie 2018, atingandu-se un nivel de 1,446,183 unitati. Pe primele sase luni din 2019, in UE, au fost inmatriculate 8.183.562 autoturisme noi, ceea ce reprezinta o scadere cu -3.1% comparativ cu perioada similara din 2018. Continuă lectura „Înmatriculările de mașini noi în luna iunie în Europa au scăzut cu 7.8%. Dacia reușește o creștere de 4.5%”

Nissan a publicat prima poză teaser care anunță noul Juke

Nissan se pregătește să lanseze o nouă generație Juke. Modelul va fi prezentat în mod oficial pe data de 3 septembrie, cu doar câteva zile înainte ca Salonul Auto de la Frankfurt să-și deschidă porțile pentru publicul larg. Continuă lectura „Nissan a publicat prima poză teaser care anunță noul Juke”

Eveniment special în România cu ocazia celor 120 de ani de Fiat

În urmă cu 120 de ani, la data de 11 iulie 1899, la Torino, se înființa Società Anonima Fabbrica Italiana di Automobili Torino – F.I.A.T. Primul automobil construit de fabrica din Torino a fost modelul 4 HP, care în anul 1900 ajunsese la 24 de unități produse. Continuă lectura „Eveniment special în România cu ocazia celor 120 de ani de Fiat”

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio a stabilit timpi de referință în segmentul SUV pe circuitele britanice de la Silverstone, Brands Hatch și Donington Park

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio este unul dintre cele mai rapide și mai potente SUV-uri de serie aflate în acest moment pe piață. Iar producătorul italian știe cum să folosească aceste atuuri pentru promovarea lui Stelvio Quadrifoglio. Continuă lectura „Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio a stabilit timpi de referință în segmentul SUV pe circuitele britanice de la Silverstone, Brands Hatch și Donington Park”

Mercedes-AMG A45 4Matic+ apare într-un nou teaser video

După lansarea lui Mercedes-AMG A35 4Matic, nemții au început campania de promovare a versiunii hardcore A45 4Matic+. Modelul va fi expus în cadrul acestui an, dar până în momentul prezentării, nemții ne amăgesc cu un teaser video. Continuă lectura „Mercedes-AMG A45 4Matic+ apare într-un nou teaser video”

Tesla a publicat un teaser cu viitorul pick-up electric

Planurile Tesla cu privire la dezvoltarea unui pick-up electric nu reprezintă o noutate. Americanii au făcut publice intențiile din acest sector acum mai bine de un an, însă iată că abia acum facem cunoștință cu primul teaser care anunță pick-up-ul Tesla. Continuă lectura „Tesla a publicat un teaser cu viitorul pick-up electric”