Hyundai a incheiat cu succes primul test cu un camion autonom

Hyundai a incheiat cu succes primul test cu un camion autonom. Hyundai Xcient, care are o capacitate maxima de incarcare de 40 de tone, a parcurs aproximativ 40 de kilometri pe drumurile din Coreea de Sud, avand atasata o semiremorca. Autovehiculul a fost echipat cu un sistem de condus autonom de nivel 3 (conform standardului Society of Automotive Engineers), care permite controlul directiei, accelerarea si decelerarea, diferite manevre in trafic, fara interventie umana. La bord a fost prezent si un conducator auto, pentru a prelua controlul in caz de necesitate.

Continuă lectura „Hyundai a incheiat cu succes primul test cu un camion autonom”

Volvo XC90 este cea mai sigură mașină din UK. În 16 ani, nu a fost înregistrat niciun accident fatal

Volvo este una dintre companiile care și-a propus ca în următorii ani, niciun om să nu moară în accidentele în care sunt implicate mașinile produse de ei. Și iată că lucrurile se creionează frumos pentru producătorul suedez. Continuă lectura „Volvo XC90 este cea mai sigură mașină din UK. În 16 ani, nu a fost înregistrat niciun accident fatal”

Nokian Tyres – Gama de anvelope de vară 2018

SUV-urile sunt din ce în ce mai frecvent prima alegere în ceea ce privește vehiculele atât pentru aventurieri, iubitorii de activități în aer liber, cât și pentru șoferii urbani. Combinația dintre un vehicul greu și terenul accidentat sau străzile urbane intens circulate solicită puternic anvelope în ce privește asigurarea rulării în siguranță și fără probleme în orice tip de condiții de drum. Continuă lectura „Nokian Tyres – Gama de anvelope de vară 2018”

Producția lui Audi SQ5 a fost întreruptă temporar pentru piața din Europa

Dacă aveai în plan să-ți cumperi un Audi SQ5, atunci avem o veste mai puțin plăcută. Audi a anunțat că a oprit temporar producția lui SQ5 pentru piața din Europa. Continuă lectura „Producția lui Audi SQ5 a fost întreruptă temporar pentru piața din Europa”

Performanță în Europa cu ajutorul SUV-urilor – Lexus NX și RX au dus greul

Pentru al patrulea an consecutiv, vânzările Lexus din Europa ating un nivel record. Japonezii au vândut în 2017 pe Bătrânul Continent 74.600 de mașini. Continuă lectura „Performanță în Europa cu ajutorul SUV-urilor – Lexus NX și RX au dus greul”

4 SUV-uri și un pick-up au primit 5 stele din partea EuroNCAP

EuroNCAP a publicat rezultatele celor mai recente teste de siguranță. În cadrul acestei sesiuni, organizația a evaluat noile BMW X3, DS7 Crossback, Jaguar E-Pace, Porsche Cayenne și Mercedes-Benz Clasa X. Toate cele cinci modele au primit cinci stele. Continuă lectura „4 SUV-uri și un pick-up au primit 5 stele din partea EuroNCAP”

11.000 de exemplare Tesla Model X sunt rechemate în service

Tesla a identificat o problemă în cazul lui Model X. Cablurile care fixează scaunele din spate au o problemă. Mai exact, scanul din stânga nu poate fi blocat în poziție verticală, iar în cazul unui accident acesta s-ar putea deplasa. Continuă lectura „11.000 de exemplare Tesla Model X sunt rechemate în service”

Un Karoq este mașina cu numărul 20 de milioane produsă de Skoda

Skoda reușește să atingă borne extrem de importante pentru companie. Cehii au anunțat zilele trecute că la uzina din Kvasiny a fost produsă mașina cu numărul 20 de milioane. Continuă lectura „Un Karoq este mașina cu numărul 20 de milioane produsă de Skoda”