Totul despre anvelopele de iarnă – beneficii și reguli

Sezonul rece a sosit și odată cu acesta și primele zăpezi. Producătorul de anvelope Goodyear a publicat răspunsurile unora dintre cele mai arzătoare întrebări cu privire la anvelopele de iarnă. Continuă lectura „Totul despre anvelopele de iarnă – beneficii și reguli”

Primul exemplar Seat Tarraco a ieșit pe poarta fabricii Volkswagen din Wolfsburg

Seat Tarraco, cel mai mare SUV din gama producătorului spaniol, a intrat în producție. Noul SUV dezvoltat de Seat este fabricat în cadrul uzinei Volkswagen din Wolfsburg. Continuă lectura „Primul exemplar Seat Tarraco a ieșit pe poarta fabricii Volkswagen din Wolfsburg”

Hyundai a incheiat cu succes primul test cu un camion autonom

Hyundai a incheiat cu succes primul test cu un camion autonom. Hyundai Xcient, care are o capacitate maxima de incarcare de 40 de tone, a parcurs aproximativ 40 de kilometri pe drumurile din Coreea de Sud, avand atasata o semiremorca. Autovehiculul a fost echipat cu un sistem de condus autonom de nivel 3 (conform standardului Society of Automotive Engineers), care permite controlul directiei, accelerarea si decelerarea, diferite manevre in trafic, fara interventie umana. La bord a fost prezent si un conducator auto, pentru a prelua controlul in caz de necesitate.

Continuă lectura „Hyundai a incheiat cu succes primul test cu un camion autonom”

Volvo XC90 este cea mai sigură mașină din UK. În 16 ani, nu a fost înregistrat niciun accident fatal

Volvo este una dintre companiile care și-a propus ca în următorii ani, niciun om să nu moară în accidentele în care sunt implicate mașinile produse de ei. Și iată că lucrurile se creionează frumos pentru producătorul suedez. Continuă lectura „Volvo XC90 este cea mai sigură mașină din UK. În 16 ani, nu a fost înregistrat niciun accident fatal”

Nokian Tyres – Gama de anvelope de vară 2018

SUV-urile sunt din ce în ce mai frecvent prima alegere în ceea ce privește vehiculele atât pentru aventurieri, iubitorii de activități în aer liber, cât și pentru șoferii urbani. Combinația dintre un vehicul greu și terenul accidentat sau străzile urbane intens circulate solicită puternic anvelope în ce privește asigurarea rulării în siguranță și fără probleme în orice tip de condiții de drum. Continuă lectura „Nokian Tyres – Gama de anvelope de vară 2018”

Producția lui Audi SQ5 a fost întreruptă temporar pentru piața din Europa

Dacă aveai în plan să-ți cumperi un Audi SQ5, atunci avem o veste mai puțin plăcută. Audi a anunțat că a oprit temporar producția lui SQ5 pentru piața din Europa. Continuă lectura „Producția lui Audi SQ5 a fost întreruptă temporar pentru piața din Europa”

Performanță în Europa cu ajutorul SUV-urilor – Lexus NX și RX au dus greul

Pentru al patrulea an consecutiv, vânzările Lexus din Europa ating un nivel record. Japonezii au vândut în 2017 pe Bătrânul Continent 74.600 de mașini. Continuă lectura „Performanță în Europa cu ajutorul SUV-urilor – Lexus NX și RX au dus greul”

4 SUV-uri și un pick-up au primit 5 stele din partea EuroNCAP

EuroNCAP a publicat rezultatele celor mai recente teste de siguranță. În cadrul acestei sesiuni, organizația a evaluat noile BMW X3, DS7 Crossback, Jaguar E-Pace, Porsche Cayenne și Mercedes-Benz Clasa X. Toate cele cinci modele au primit cinci stele. Continuă lectura „4 SUV-uri și un pick-up au primit 5 stele din partea EuroNCAP”