Performanță în Europa cu ajutorul SUV-urilor – Lexus NX și RX au dus greul

Pentru al patrulea an consecutiv, vânzările Lexus din Europa ating un nivel record. Japonezii au vândut în 2017 pe Bătrânul Continent 74.600 de mașini. Continuă lectura „Performanță în Europa cu ajutorul SUV-urilor – Lexus NX și RX au dus greul”

4 SUV-uri și un pick-up au primit 5 stele din partea EuroNCAP

EuroNCAP a publicat rezultatele celor mai recente teste de siguranță. În cadrul acestei sesiuni, organizația a evaluat noile BMW X3, DS7 Crossback, Jaguar E-Pace, Porsche Cayenne și Mercedes-Benz Clasa X. Toate cele cinci modele au primit cinci stele. Continuă lectura „4 SUV-uri și un pick-up au primit 5 stele din partea EuroNCAP”

11.000 de exemplare Tesla Model X sunt rechemate în service

Tesla a identificat o problemă în cazul lui Model X. Cablurile care fixează scaunele din spate au o problemă. Mai exact, scanul din stânga nu poate fi blocat în poziție verticală, iar în cazul unui accident acesta s-ar putea deplasa. Continuă lectura „11.000 de exemplare Tesla Model X sunt rechemate în service”

Un Karoq este mașina cu numărul 20 de milioane produsă de Skoda

Skoda reușește să atingă borne extrem de importante pentru companie. Cehii au anunțat zilele trecute că la uzina din Kvasiny a fost produsă mașina cu numărul 20 de milioane. Continuă lectura „Un Karoq este mașina cu numărul 20 de milioane produsă de Skoda”

Anvelopele Goodyear recomandate in peste 80% dintre testele de anvelope ale revistelor din domeniu

În 208 teste pentru anvelope derulate de 37 reviste europene de renume din industria auto, incluzând ADAC, Auto Bild, Auto Bild Allrad, Auto Zeitung, Auto Express, Gute Fahrt, Auto Moto și ACE / GTÜ, anvelopele Goodyear au fost recomandate în peste 80% dintre cazuri. În 43 dintre aceste teste, Goodyear a ocupat primul loc în clasament. Continuă lectura „Anvelopele Goodyear recomandate in peste 80% dintre testele de anvelope ale revistelor din domeniu”

O imagine scăpată pe internet ne arată o parte din posteriorul viitorului Volvo XC40

Volvo se pregătește să lanseze noul XC40, un SUV mic care o să preia liniile conceptului 40.1. Din primele informații, viitorul XC40 o să ofere o mulțime de opțiuni de personalizare, asta pentru a atrage și mai mult public tânăr către gama suedezilor. Continuă lectura „O imagine scăpată pe internet ne arată o parte din posteriorul viitorului Volvo XC40”

Mercedes-Benz a produs 300 de mii de unități G-Class

Mercedes-Benz are motive serioase de sărbătoare. Nemții au produs exemplarul G-Class cu numărul 300.000 la uzina Magna Steyr din Graz, Austria. Configurația modelului aniversar a fost aleasă de fani. Aceștia au votat pe o pagina de Facebook specială, iar la final a ieșit un G-Class vopsit în culoarea Mauritius Blue echipat cu pachetull de off-road și cu anvelope all-terrain. Continuă lectura „Mercedes-Benz a produs 300 de mii de unități G-Class”