Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio a stabilit timpi de referință în segmentul SUV pe circuitele britanice de la Silverstone, Brands Hatch și Donington Park

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio este unul dintre cele mai rapide și mai potente SUV-uri de serie aflate în acest moment pe piață. Iar producătorul italian știe cum să folosească aceste atuuri pentru promovarea lui Stelvio Quadrifoglio. Continuă lectura „Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio a stabilit timpi de referință în segmentul SUV pe circuitele britanice de la Silverstone, Brands Hatch și Donington Park”

Mercedes-AMG A45 4Matic+ apare într-un nou teaser video

După lansarea lui Mercedes-AMG A35 4Matic, nemții au început campania de promovare a versiunii hardcore A45 4Matic+. Modelul va fi expus în cadrul acestui an, dar până în momentul prezentării, nemții ne amăgesc cu un teaser video. Continuă lectura „Mercedes-AMG A45 4Matic+ apare într-un nou teaser video”

Tesla a publicat un teaser cu viitorul pick-up electric

Planurile Tesla cu privire la dezvoltarea unui pick-up electric nu reprezintă o noutate. Americanii au făcut publice intențiile din acest sector acum mai bine de un an, însă iată că abia acum facem cunoștință cu primul teaser care anunță pick-up-ul Tesla. Continuă lectura „Tesla a publicat un teaser cu viitorul pick-up electric”

Totul despre anvelopele de iarnă – beneficii și reguli

Sezonul rece a sosit și odată cu acesta și primele zăpezi. Producătorul de anvelope Goodyear a publicat răspunsurile unora dintre cele mai arzătoare întrebări cu privire la anvelopele de iarnă. Continuă lectura „Totul despre anvelopele de iarnă – beneficii și reguli”

Primul exemplar Seat Tarraco a ieșit pe poarta fabricii Volkswagen din Wolfsburg

Seat Tarraco, cel mai mare SUV din gama producătorului spaniol, a intrat în producție. Noul SUV dezvoltat de Seat este fabricat în cadrul uzinei Volkswagen din Wolfsburg. Continuă lectura „Primul exemplar Seat Tarraco a ieșit pe poarta fabricii Volkswagen din Wolfsburg”

Hyundai a incheiat cu succes primul test cu un camion autonom

Hyundai a incheiat cu succes primul test cu un camion autonom. Hyundai Xcient, care are o capacitate maxima de incarcare de 40 de tone, a parcurs aproximativ 40 de kilometri pe drumurile din Coreea de Sud, avand atasata o semiremorca. Autovehiculul a fost echipat cu un sistem de condus autonom de nivel 3 (conform standardului Society of Automotive Engineers), care permite controlul directiei, accelerarea si decelerarea, diferite manevre in trafic, fara interventie umana. La bord a fost prezent si un conducator auto, pentru a prelua controlul in caz de necesitate.

Continuă lectura „Hyundai a incheiat cu succes primul test cu un camion autonom”

Volvo XC90 este cea mai sigură mașină din UK. În 16 ani, nu a fost înregistrat niciun accident fatal

Volvo este una dintre companiile care și-a propus ca în următorii ani, niciun om să nu moară în accidentele în care sunt implicate mașinile produse de ei. Și iată că lucrurile se creionează frumos pentru producătorul suedez. Continuă lectura „Volvo XC90 este cea mai sigură mașină din UK. În 16 ani, nu a fost înregistrat niciun accident fatal”