Ford a prezentat Edge facelift. SUV-ul are un nou motor diesel de 238 de cai putere

Ford a dezvăluit astăzi Edge facelift dedicat pieței din Europa. Ford Edge facelift oferă o gamă largă de sisteme de asistență a șoferului care se bazează pe camere și pe senzori și au rolul de a transforma fiecare călătorie într-una mai confortabilă și mai puțin stresantă, ajutând șoferii să evite sau să diminueze efectele unor eventuale coliziuni.

Continuă lectura „Ford a prezentat Edge facelift. SUV-ul are un nou motor diesel de 238 de cai putere”

Primele poze oficiale cu viitoarea generație Hyundai Santa Fe

Hyundai a publicat primele poze oficiale cu viitoarea generație Hyundai Santa Fe. Așa cum ne așteptam, partea din față a noii generații Santa Fe a preluat elementele de design pe care, în urmă cu scurt timp, le admiram pe Kona.

Continuă lectura „Primele poze oficiale cu viitoarea generație Hyundai Santa Fe”

Salonul Internațional de Automobile București (SIAB) revine după 11 ani

Salonul Internațional de Automobile București (SIAB), cel mai important eveniment din domeniul automobilelor organizat în România, are loc între 23 martie și 1 aprilie, la Centrul Expozițional Romexpo. Continuă lectura „Salonul Internațional de Automobile București (SIAB) revine după 11 ani”

Range Rover SV Coupe – prima imagine cu interiorul viitorului SUV britanic

Land Rover a publicat prima imagine oficială cu viitorul Range Rover SV Coupe. Avem în față un SUV coupe de lux de clasă mare, iar debutul internațional va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie. Continuă lectura „Range Rover SV Coupe – prima imagine cu interiorul viitorului SUV britanic”

Goodyear partener oficial pentru anvelope în cadrul Land Rover Experience Tour Peru

În perioada 14 octombrie – 9 noiembrie, anvelopele Wrangler DuraTrac de la Goodyear au fost testate la limită în timpul Land Rover Experience Tour. Anvelopa Goodyear Wrangler DuraTrac a fost dezvoltată pentru a face față celor mai dure suprafețe de teren, inclusiv dune, pietriș ascuțit, albii de râu și drumuri montane înalte, suprafețe cu care participanții s-au întâlnit în aventura Land Rover Experience Tour. Continuă lectura „Goodyear partener oficial pentru anvelope în cadrul Land Rover Experience Tour Peru”

Skoda a prezentat Kodiaq Sportline

Skoda a prezentat noul Kodiaq Sportline, model care va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Spre deosebire de varianta standard, Kodiaq Sportline oferă o serie de elemente speciale gândite pentru a mai încinge atmosfera până la debutul lui RS.

Continuă lectura „Skoda a prezentat Kodiaq Sportline”