Noua generație Mercedes-Benz GLS a fost filmată în timpul testelor

Anul acesta, Mercedes-Benz va lansa o nouă generație GLS. Cel mai mare SUV din cadrul gamei constructorului german va primi un design nou, un interior adus la zi și motorizări noi. Continuă lectura „Noua generație Mercedes-Benz GLS a fost filmată în timpul testelor”

Noul Mercedes-Benz Sprinter a fost anul acesta partenerul evenimentului Festivalului Brazilor de Crăciun

Mercedes-Benz România a susţinut, pentru al cincilea an consecutiv, Festivalul Brazilor de Crăciun, un eveniment unic organizat anual, în decembrie, de Salvaţi Copiii. Noul Sprinter a oferit suport logistic organizatorilor pe parcursul pregătirii evenimentului.

Continuă lectura „Noul Mercedes-Benz Sprinter a fost anul acesta partenerul evenimentului Festivalului Brazilor de Crăciun”

Hyundai a prezentat Kona Iron Man, o ediție specială dedicată pasionaților fenomenului Marvel

Hyundai Kona a primit o ediție specială dedicată fanilor care iubesc supereroii. Mai exact, ediția specială se numește Kona Iron Man și îi este dedicată lui Tony Stark, personajul din spatele Omului de Fier. Continuă lectura „Hyundai a prezentat Kona Iron Man, o ediție specială dedicată pasionaților fenomenului Marvel”

Dacia Duster, cel mai performant model din cadrul fabricii de la Mioveni

Pe primele trei luni din 2018, productia uzinei DACIA de la Mioveni a fost de 85.365 vehicule. Productia de vehicule in perioada ianuarie-martie 2018 este mai mare cu 2.17 % fata de perioada similara din 2017. Continuă lectura „Dacia Duster, cel mai performant model din cadrul fabricii de la Mioveni”

Mercedes-Benz Clasa X are acum o motorizare V6 de 258 de cai

Mercedes-Benz Clasa X este disponibil deja și pe piața din România, dar constructorul german a venit acum cu o variantă nouă. De fapt, acesta este adevăratul Mercedes-Benz, întrucât sub capotă se află un V6 de 3.0 litri diesel care produce 258 de cai putere și 550 Nm.

Continuă lectura „Mercedes-Benz Clasa X are acum o motorizare V6 de 258 de cai”

BMW a prezentat noua generație X4

Deși BMW X4 a apărut pe piață în urmă cu câțivani ani, constructorul german s-a gândit că imediat după revenirea lui X3, este momentul să cunoaștem și o nouă generație X4. Acum, nemții au venit cu primele poze și informații, iar în carne și oase îl vom vedea la Geneva.

Continuă lectura „BMW a prezentat noua generație X4”

Ford a prezentat Edge facelift. SUV-ul are un nou motor diesel de 238 de cai putere

Ford a dezvăluit astăzi Edge facelift dedicat pieței din Europa. Ford Edge facelift oferă o gamă largă de sisteme de asistență a șoferului care se bazează pe camere și pe senzori și au rolul de a transforma fiecare călătorie într-una mai confortabilă și mai puțin stresantă, ajutând șoferii să evite sau să diminueze efectele unor eventuale coliziuni.

Continuă lectura „Ford a prezentat Edge facelift. SUV-ul are un nou motor diesel de 238 de cai putere”

Primele poze oficiale cu viitoarea generație Hyundai Santa Fe

Hyundai a publicat primele poze oficiale cu viitoarea generație Hyundai Santa Fe. Așa cum ne așteptam, partea din față a noii generații Santa Fe a preluat elementele de design pe care, în urmă cu scurt timp, le admiram pe Kona.

Continuă lectura „Primele poze oficiale cu viitoarea generație Hyundai Santa Fe”

Salonul Internațional de Automobile București (SIAB) revine după 11 ani

Salonul Internațional de Automobile București (SIAB), cel mai important eveniment din domeniul automobilelor organizat în România, are loc între 23 martie și 1 aprilie, la Centrul Expozițional Romexpo. Continuă lectura „Salonul Internațional de Automobile București (SIAB) revine după 11 ani”