Dacia a produs peste 125.000 de mașini noi de la începutul anului și până la finalul lunii aprilie. Românii au asamblat aproape 97.000 de exemplare Duster

In luna aprilie 2019, productia uzinei DACIA de la Mioveni a fost de 28.083 vehicule. aceasta inseamna o crestere de 7.3% comparativ cu aprilie 2018. Continuă lectura „Dacia a produs peste 125.000 de mașini noi de la începutul anului și până la finalul lunii aprilie. Românii au asamblat aproape 97.000 de exemplare Duster”

Range Rover poate fi comandat și cu motorul de 3.0 litri benzină de 400 de cai

La începutul anului, Range Rover Sport a primit o nouă motorizare: 3.0 litri benzină cu șase cilindri în linie. Acum, oficialii Land Rover anunță că motorul poate fi comandat și pe versiunea Range Rover. Continuă lectura „Range Rover poate fi comandat și cu motorul de 3.0 litri benzină de 400 de cai”

Bentley a lansat ediția specială Design Series pentru Bentayga

Bentley Bentayga este unul dintre SUV-urile care iese în evidență indiferent de unghiul din care îl privești. Dar oficialii constructorului britanic s-au gândit să mai anime puțin lucrurile, motiv pentru care au colaborat cu divizia Mulliner și au dezvoltat ediția specială Design Series.

Continuă lectura „Bentley a lansat ediția specială Design Series pentru Bentayga”

Au fost anunțate informații noi despre programul Rabla 2019

Premieră României a anunțat că Executivul va aproba bugetul Administraţiei Fondului pentru Mediu pentru ca programul Rabla să demareze și în acest an. Conform primelor informații, autoritățile vor ca acesta să demareze în jurul datei de 5 aprilie. Continuă lectura „Au fost anunțate informații noi despre programul Rabla 2019”

Viitorul Land Rover Defender a fost filmat în timpul testelor

Land Rover lucrează la o nouă generație Defender, modelul urmând să fie prezentat până la finalul acestui an. Acum, o serie de fotografi spion au reușit să surprindă un prototip de teste în timpul sesiunilor din nordul Europei. Continuă lectura „Viitorul Land Rover Defender a fost filmat în timpul testelor”

Profesioniștii

George a fost (voiam să scriu este, tot cred că este) un profesionist desăvârșit din toate punctele de vedere. Pornind de la experiența sa automobilistică, de la faptul că a condus mai multe reviste auto, până la faptul că s-a implicat real în piața imobiliară. Spun asta pentru că eu am avut șansa sa pot discuta cu George și despre altceva decât automobile, pasiunea sa de suflet.

De ce profesionist? Pentru că puțini sunt cei care reușesc atât de bine să îmbine pasiunea cu businessul, cunoștințele cu realitatea. Cu el puteai discuta de „blănit”, randamente imobiliare, puterea celui mai nou hibrid, tehnologia care se ascunde în spatele celui mai nou Mercedes-Benz electric sau cum se vând apartamentele în Constanța.

Eu am avut onoarea să particip cu George la mai multe teste internaționale, unde ore în șir împărțeam o mașină, timp care însă trecea mult mai ușor cu el alături. Primul astfel de test a fost cu un Ford Focus, undeva prin sudul Franței în urmă cu mai mulți ani, iar ce m-a uimit atunci a fost cât de ușor putea conduce sportiv, fără însă a „da cu tine de toți pereții”. Acesta era un aspect important, pentru că în lumea noastră este important să acorzi respect mașinii testate și celor care urmează să o conducă. Iar el tocmai prin asta se remarca, prin respectul acordat celor din jurul lui.

Chiar zilele trecute răsfoiam una dintre revistele 4x4Wheels, locul unde putem vedea exact măiestria lui George. Dincolo de multe alte reviste de la noi, creația lui George se remarca prin personalitate, personalitatea lui și personalitatea colegilor aleși de el. În fiecare fotografie realizată de Para sau de Dragoș Savu, în fiecare text scris de Radu sau Dragoș Băltațeanu, remarcai acel strop de pasiune, strop care face întotdeauna diferența. Deoarece până la urmă aici stă secretul succesului în viață, să faci ce-ți place alături de oameni dragi.

Drum lin, George!

Bogdan Alecu – Senior Editor Ziarul Financiar

Noua generație Mercedes-Benz GLS a fost filmată în timpul testelor

Anul acesta, Mercedes-Benz va lansa o nouă generație GLS. Cel mai mare SUV din cadrul gamei constructorului german va primi un design nou, un interior adus la zi și motorizări noi. Continuă lectura „Noua generație Mercedes-Benz GLS a fost filmată în timpul testelor”