Mercedes-AMG GLB 35 4Matic oferă 306 CP și șapte locuri

Mercedes-AMG GLB 35 4Matic este cea mai nouă versiune a SUV-ului compact cu șapte locuri dezvoltat de constructorul german. Modelul va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie.

Continuă lectura „Mercedes-AMG GLB 35 4Matic oferă 306 CP și șapte locuri”

Dacia Duster echipat cu motorul de 1.0 litri și 100 CP poate fi comandat și în România

Dacia Duster a primit o nouă motorizare. Vehicul 1.6 SCe de 115 cai putere a fost înlocuit cu propulsorul turbo de 1.0 litri TCe în versiunea de 100 de cai putere și 160 Nm. Continuă lectura „Dacia Duster echipat cu motorul de 1.0 litri și 100 CP poate fi comandat și în România”

Două exemplare Ford Ranger Raptor și opt temerari pasionați de off-road pornesc către Islanda

Anul trecut, câțiva temerari ai echipei Ford Plusauto au parcurs 11.000 de kilometri. Traseul acestora a pornit din România și s-a încheiat la Cercul Polar.

Continuă lectura „Două exemplare Ford Ranger Raptor și opt temerari pasionați de off-road pornesc către Islanda”

Dacia a produs peste 125.000 de mașini noi de la începutul anului și până la finalul lunii aprilie. Românii au asamblat aproape 97.000 de exemplare Duster

In luna aprilie 2019, productia uzinei DACIA de la Mioveni a fost de 28.083 vehicule. aceasta inseamna o crestere de 7.3% comparativ cu aprilie 2018. Continuă lectura „Dacia a produs peste 125.000 de mașini noi de la începutul anului și până la finalul lunii aprilie. Românii au asamblat aproape 97.000 de exemplare Duster”

Range Rover poate fi comandat și cu motorul de 3.0 litri benzină de 400 de cai

La începutul anului, Range Rover Sport a primit o nouă motorizare: 3.0 litri benzină cu șase cilindri în linie. Acum, oficialii Land Rover anunță că motorul poate fi comandat și pe versiunea Range Rover. Continuă lectura „Range Rover poate fi comandat și cu motorul de 3.0 litri benzină de 400 de cai”

Bentley a lansat ediția specială Design Series pentru Bentayga

Bentley Bentayga este unul dintre SUV-urile care iese în evidență indiferent de unghiul din care îl privești. Dar oficialii constructorului britanic s-au gândit să mai anime puțin lucrurile, motiv pentru care au colaborat cu divizia Mulliner și au dezvoltat ediția specială Design Series.

Continuă lectura „Bentley a lansat ediția specială Design Series pentru Bentayga”