Profesioniștii

George a fost (voiam să scriu este, tot cred că este) un profesionist desăvârșit din toate punctele de vedere. Pornind de la experiența sa automobilistică, de la faptul că a condus mai multe reviste auto, până la faptul că s-a implicat real în piața imobiliară. Spun asta pentru că eu am avut șansa sa pot discuta cu George și despre altceva decât automobile, pasiunea sa de suflet.

De ce profesionist? Pentru că puțini sunt cei care reușesc atât de bine să îmbine pasiunea cu businessul, cunoștințele cu realitatea. Cu el puteai discuta de „blănit”, randamente imobiliare, puterea celui mai nou hibrid, tehnologia care se ascunde în spatele celui mai nou Mercedes-Benz electric sau cum se vând apartamentele în Constanța.

Eu am avut onoarea să particip cu George la mai multe teste internaționale, unde ore în șir împărțeam o mașină, timp care însă trecea mult mai ușor cu el alături. Primul astfel de test a fost cu un Ford Focus, undeva prin sudul Franței în urmă cu mai mulți ani, iar ce m-a uimit atunci a fost cât de ușor putea conduce sportiv, fără însă a „da cu tine de toți pereții”. Acesta era un aspect important, pentru că în lumea noastră este important să acorzi respect mașinii testate și celor care urmează să o conducă. Iar el tocmai prin asta se remarca, prin respectul acordat celor din jurul lui.

Chiar zilele trecute răsfoiam una dintre revistele 4x4Wheels, locul unde putem vedea exact măiestria lui George. Dincolo de multe alte reviste de la noi, creația lui George se remarca prin personalitate, personalitatea lui și personalitatea colegilor aleși de el. În fiecare fotografie realizată de Para sau de Dragoș Savu, în fiecare text scris de Radu sau Dragoș Băltațeanu, remarcai acel strop de pasiune, strop care face întotdeauna diferența. Deoarece până la urmă aici stă secretul succesului în viață, să faci ce-ți place alături de oameni dragi.

Drum lin, George!

Bogdan Alecu – Senior Editor Ziarul Financiar

Noua generație Mercedes-Benz GLS a fost filmată în timpul testelor

Anul acesta, Mercedes-Benz va lansa o nouă generație GLS. Cel mai mare SUV din cadrul gamei constructorului german va primi un design nou, un interior adus la zi și motorizări noi. Continuă lectura „Noua generație Mercedes-Benz GLS a fost filmată în timpul testelor”

Noul Mercedes-Benz Sprinter a fost anul acesta partenerul evenimentului Festivalului Brazilor de Crăciun

Mercedes-Benz România a susţinut, pentru al cincilea an consecutiv, Festivalul Brazilor de Crăciun, un eveniment unic organizat anual, în decembrie, de Salvaţi Copiii. Noul Sprinter a oferit suport logistic organizatorilor pe parcursul pregătirii evenimentului.

Continuă lectura „Noul Mercedes-Benz Sprinter a fost anul acesta partenerul evenimentului Festivalului Brazilor de Crăciun”

Hyundai a prezentat Kona Iron Man, o ediție specială dedicată pasionaților fenomenului Marvel

Hyundai Kona a primit o ediție specială dedicată fanilor care iubesc supereroii. Mai exact, ediția specială se numește Kona Iron Man și îi este dedicată lui Tony Stark, personajul din spatele Omului de Fier. Continuă lectura „Hyundai a prezentat Kona Iron Man, o ediție specială dedicată pasionaților fenomenului Marvel”

Dacia Duster, cel mai performant model din cadrul fabricii de la Mioveni

Pe primele trei luni din 2018, productia uzinei DACIA de la Mioveni a fost de 85.365 vehicule. Productia de vehicule in perioada ianuarie-martie 2018 este mai mare cu 2.17 % fata de perioada similara din 2017. Continuă lectura „Dacia Duster, cel mai performant model din cadrul fabricii de la Mioveni”

Mercedes-Benz Clasa X are acum o motorizare V6 de 258 de cai

Mercedes-Benz Clasa X este disponibil deja și pe piața din România, dar constructorul german a venit acum cu o variantă nouă. De fapt, acesta este adevăratul Mercedes-Benz, întrucât sub capotă se află un V6 de 3.0 litri diesel care produce 258 de cai putere și 550 Nm.

Continuă lectura „Mercedes-Benz Clasa X are acum o motorizare V6 de 258 de cai”

BMW a prezentat noua generație X4

Deși BMW X4 a apărut pe piață în urmă cu câțivani ani, constructorul german s-a gândit că imediat după revenirea lui X3, este momentul să cunoaștem și o nouă generație X4. Acum, nemții au venit cu primele poze și informații, iar în carne și oase îl vom vedea la Geneva.

Continuă lectura „BMW a prezentat noua generație X4”

Ford a prezentat Edge facelift. SUV-ul are un nou motor diesel de 238 de cai putere

Ford a dezvăluit astăzi Edge facelift dedicat pieței din Europa. Ford Edge facelift oferă o gamă largă de sisteme de asistență a șoferului care se bazează pe camere și pe senzori și au rolul de a transforma fiecare călătorie într-una mai confortabilă și mai puțin stresantă, ajutând șoferii să evite sau să diminueze efectele unor eventuale coliziuni.

Continuă lectura „Ford a prezentat Edge facelift. SUV-ul are un nou motor diesel de 238 de cai putere”