Fisker a publicat primele imagini cu SUV-ul electric Ocean

Fisker este numele unui start-up din SUA condus de celebrul designer Henrik Fisker. Compania a intrat în segmentul vehiculelor electrice, iar primul model de serie va fi, bineînțeles, un SUV. Continuă lectura „Fisker a publicat primele imagini cu SUV-ul electric Ocean”

Mazda a publicat un teaser video nou cu viitorul SUV electric

Mazda a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că până la finalul anului vom face cunoștință cu primul model electric al companiei. Japonezii au declarat că prezentarea viitorului model va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Tokyo. Continuă lectura „Mazda a publicat un teaser video nou cu viitorul SUV electric”

Primul SUV electric din gama Volkswagen ID va fi prezentat în luna februarie

La scurt timp de la prezentarea lui Volkswagen ID.3, primul model electric al noii ere VW, producătorul german a publicat o fotografie teaser cu un nou vehicul complet electric. Continuă lectura „Primul SUV electric din gama Volkswagen ID va fi prezentat în luna februarie”

Volkswagen T-Roc poate fi comandat și cu un motor diesel de 190 CP

Volkswagen T-Roc a primit o serie de îmbunătățiri din partea constructorului german. Poate cea mai importantă dintre acestea constă în introducerea unui motor diesel extrem de generos. Continuă lectura „Volkswagen T-Roc poate fi comandat și cu un motor diesel de 190 CP”

Dacia Duster a ajuns la peste 173.000 de unități produse în primele opt luni ale anului

Producția uzinei Dacia de la Mioveni a înregistrat o creștere în perioada iulie – august. Așa cum deja ne-am obișnuit, luna august este rezervată pentru lucrările de mentenanță, ceea ce înseamnă că în lunile amintite mai sus, angajații uzinei Dacia au asamblat doar 36.404 vehicule. Continuă lectura „Dacia Duster a ajuns la peste 173.000 de unități produse în primele opt luni ale anului”

Mercedes-AMG GLB 35 4Matic oferă 306 CP și șapte locuri

Mercedes-AMG GLB 35 4Matic este cea mai nouă versiune a SUV-ului compact cu șapte locuri dezvoltat de constructorul german. Modelul va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie.

Continuă lectura „Mercedes-AMG GLB 35 4Matic oferă 306 CP și șapte locuri”

Dacia Duster echipat cu motorul de 1.0 litri și 100 CP poate fi comandat și în România

Dacia Duster a primit o nouă motorizare. Vehicul 1.6 SCe de 115 cai putere a fost înlocuit cu propulsorul turbo de 1.0 litri TCe în versiunea de 100 de cai putere și 160 Nm. Continuă lectura „Dacia Duster echipat cu motorul de 1.0 litri și 100 CP poate fi comandat și în România”