Uzina Dacia de la Mioveni a produs aproape 192.000 de mașini în primele șase luni ale anului

In luna iunie 2019, productia uzinei Dacia de la Mioveni a fost de 31.278 vehicule. aceasta inseamna o crestere de +1.6% comparativ cu iunie 2018. Continuă lectura „Uzina Dacia de la Mioveni a produs aproape 192.000 de mașini în primele șase luni ale anului”

Renault a prezentat noua generație Captur. SUV-ul subcompact primește o motorizare plug-in hybrid

Pionier pe segmentul SUV-urilor urbane, Captur s-a vândut în 1,2 milioane de unități de la lansarea sa în 2013. A devenit rapid un bestseller în segmentul său, atât în Franța, cât și în Europa.

Continuă lectura „Renault a prezentat noua generație Captur. SUV-ul subcompact primește o motorizare plug-in hybrid”

Ford a prezentat noul Puma. SUV-ul producătorului american va fi asamblat la uzina din Craiova

Ford a dezvăluit noul Ford Puma, un SUV subcompact care îmbină designul exterior deosebit, cel mai bun spațiu de încărcare din segment și tehnologia sofisticată mild-hybrid.

Continuă lectura „Ford a prezentat noul Puma. SUV-ul producătorului american va fi asamblat la uzina din Craiova”

Continental Sibiu dublează numărul de clase de învățământ dual la Colegiul Tehnic “Independența”

Continental va avea două clase de învățământ profesional dual la Colegiul Tehnic “Independența” din Sibiu. Compania a decis să dubleze anul acesta numărul de locuri disponibile pentru anul scolar 2019-2020. O clasă va fi dedicată specializării Electronică și Automatizări, iar cea de-a doua specializării Electromecanică. Fiecare clasă va avea 25 de locuri. Continuă lectura „Continental Sibiu dublează numărul de clase de învățământ dual la Colegiul Tehnic “Independența””

Producția uzinei Ford de la Craiova a crescut în primele luni ale anului cu peste 3 procente

Potrivit datelor de producție pregătite de uzina Ford de la Craiova, anul a fost început într-un ritm bun de producătorul american. Continuă lectura „Producția uzinei Ford de la Craiova a crescut în primele luni ale anului cu peste 3 procente”

Înmatriculările de mașini noi din România au crescut cu 14% în luna aprilie. Dacia conduce detașat clasamentul preferințelor clienților români

Inmatricularile de autoturisme noi in Romania au crescut in aprilie 2019 cu +13.92% fata de aprilie 2018, atingand un volum de 8.691 unitati. Continuă lectura „Înmatriculările de mașini noi din România au crescut cu 14% în luna aprilie. Dacia conduce detașat clasamentul preferințelor clienților români”

Dacia lansează pe piața din România ediția limitată Duster connected by Orange

Dacia lansează seria limitată Duster connected by Orange exclusiv pentru clienții din România. Noul venit în gama Duster se adresează celor care își doresc să beneficieze de avantajele tehnologiei mobile direct la bordul mașinii. Continuă lectura „Dacia lansează pe piața din România ediția limitată Duster connected by Orange”

Înmatriculările de mașini din România în luna aprilie. Creștere de 14% pentru vehiculele noi

Piața auto din România a avut un început de an puternic. Iar acest lucru o confirmă și luna aprilie. În sectorul mașinilor noi, românii au înmatriculat în luna aprilie 8691 de vehicule, în creștere cu 13.92% față de aceeași perioadă din 2018. Continuă lectura „Înmatriculările de mașini din România în luna aprilie. Creștere de 14% pentru vehiculele noi”