Ford Puma poate fi comandat în România. Oferta de lansare începe de la 16.500 de euro

Ford a publicat lista de prețuri pentru noul Puma, SUV-ul pe care constructorul american îl produce la Craiova alături de EcoSport. Continuă lectura „Ford Puma poate fi comandat în România. Oferta de lansare începe de la 16.500 de euro”

Concursul Vopsitorul Anului în România și-a desemnat câștigătorul. Juriul competiției organizate de Policolor a ales învingătorul din 234 de profesioniști

Piața națională de vopsea auto are un volum de 7.000 de tone pe an, dintre care 6.000 de tone sunt în zona vopsea OEM (de fabrică, utilizată la producția mașinilor noi Ford, Dacia, Renault). Restul de o mie de tone o reprezintă vopseaua ready mix și pigmenții utilizați în toate reparațiile și retușurile de vopsitorie realizate în service-uri, conform unui studiu realizat recent de Interbiz. Continuă lectura „Concursul Vopsitorul Anului în România și-a desemnat câștigătorul. Juriul competiției organizate de Policolor a ales învingătorul din 234 de profesioniști”

Noul BMW Seria 1 a debutat în România. Modelul de clasă compactă propune și versiuni cu sistem de tracțiune integrală xDrive

Noua generație BMW Seria 1 a debutat în România. A treia generație a modelului de clasă compactă vine cu o transformare majoră de arhictectură: motoare transversale şi o platformă bazată pe tracţiunea faţă.

Continuă lectura „Noul BMW Seria 1 a debutat în România. Modelul de clasă compactă propune și versiuni cu sistem de tracțiune integrală xDrive”

Ford Puma a intrat în producție pe liniile de asamblare de la Craiova

Pe 8 octombrie, Ford a anunțat că a demarat producția noului Puma la fabrica din Craiova. Pentru lansarea acestui SUV, Ford a investit aproximativ 200 de milioane de euro la Craiova și se află în curs de a angaja 1700 de oameni. Continuă lectura „Ford Puma a intrat în producție pe liniile de asamblare de la Craiova”

Test cu Dacia Duster connected by Orange – Funky 4G

Există semnale putenice în industria auto cum că automobilele vor fi dependente de internet cât de curând. Până la momentul în care și-o vor lua în cap și vor comunica între ele independent de dorințele șoferilor, iată că unele mărci oferă o chestie care este foarte pe placul clientului modern: conectivitate la internet. În semn de maturitate și de aplecare către modern, Dacia nu se lasă mai prejos și împreună cu operatorul de telefonie mobilă Orange a lansat o ediție specială. Continuă lectura „Test cu Dacia Duster connected by Orange – Funky 4G”

S-a lansat primul dealer digital de mașini noi din România

Trading Channel lansează masinipestoc.ro, prima platformă online de unde îți poți comanda, plăti și primi mașina dorită printr-un proces digitalizat. Acestea provin de pe piețele care la momentul pre-comenzii pe stoc aveau cele mai bune cotații din Europa, ajungând astfel la prețuri mai bune comparativ cu dealerii tradiționali. Continuă lectura „S-a lansat primul dealer digital de mașini noi din România”

Ford a produs 83.727 de unități Ecosport la uzina din Craiova în primele șapte luni ale anului

Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile a publicat raportul producției uzinei Ford de la Craiova. În luna iulie, angajații din Bănie au produs 12.126 de exemplare Ecosort, o valoare aflată într-o scădere ușoară față de cele 12.853 de unități fabricate în luna iulie a anului trecut. Continuă lectura „Ford a produs 83.727 de unități Ecosport la uzina din Craiova în primele șapte luni ale anului”

Mercedes-Benz Clasa X primește două ediții speciale în România

Divizia Vans a Mercedes-Benz România a pregătit o ofertă specială pentru pick- up-ul Clasa X: Clasa X Edition. Oferta este disponibilă până la sfârșitul lunii septembrie și include două versiuni: Clasa X Progressive Edition și Clasa X Power Edition, care vin cu o gamă largă de dotări. Continuă lectura „Mercedes-Benz Clasa X primește două ediții speciale în România”

Uzina Dacia de la Mioveni a produs aproape 192.000 de mașini în primele șase luni ale anului

In luna iunie 2019, productia uzinei Dacia de la Mioveni a fost de 31.278 vehicule. aceasta inseamna o crestere de +1.6% comparativ cu iunie 2018. Continuă lectura „Uzina Dacia de la Mioveni a produs aproape 192.000 de mașini în primele șase luni ale anului”