S-a lansat primul dealer digital de mașini noi din România

Trading Channel lansează masinipestoc.ro, prima platformă online de unde îți poți comanda, plăti și primi mașina dorită printr-un proces digitalizat. Acestea provin de pe piețele care la momentul pre-comenzii pe stoc aveau cele mai bune cotații din Europa, ajungând astfel la prețuri mai bune comparativ cu dealerii tradiționali. Continuă lectura „S-a lansat primul dealer digital de mașini noi din România”

Ford a produs 83.727 de unități Ecosport la uzina din Craiova în primele șapte luni ale anului

Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile a publicat raportul producției uzinei Ford de la Craiova. În luna iulie, angajații din Bănie au produs 12.126 de exemplare Ecosort, o valoare aflată într-o scădere ușoară față de cele 12.853 de unități fabricate în luna iulie a anului trecut. Continuă lectura „Ford a produs 83.727 de unități Ecosport la uzina din Craiova în primele șapte luni ale anului”

Mercedes-Benz Clasa X primește două ediții speciale în România

Divizia Vans a Mercedes-Benz România a pregătit o ofertă specială pentru pick- up-ul Clasa X: Clasa X Edition. Oferta este disponibilă până la sfârșitul lunii septembrie și include două versiuni: Clasa X Progressive Edition și Clasa X Power Edition, care vin cu o gamă largă de dotări. Continuă lectura „Mercedes-Benz Clasa X primește două ediții speciale în România”

Uzina Dacia de la Mioveni a produs aproape 192.000 de mașini în primele șase luni ale anului

In luna iunie 2019, productia uzinei Dacia de la Mioveni a fost de 31.278 vehicule. aceasta inseamna o crestere de +1.6% comparativ cu iunie 2018. Continuă lectura „Uzina Dacia de la Mioveni a produs aproape 192.000 de mașini în primele șase luni ale anului”

Renault a prezentat noua generație Captur. SUV-ul subcompact primește o motorizare plug-in hybrid

Pionier pe segmentul SUV-urilor urbane, Captur s-a vândut în 1,2 milioane de unități de la lansarea sa în 2013. A devenit rapid un bestseller în segmentul său, atât în Franța, cât și în Europa.

Continuă lectura „Renault a prezentat noua generație Captur. SUV-ul subcompact primește o motorizare plug-in hybrid”

Ford a prezentat noul Puma. SUV-ul producătorului american va fi asamblat la uzina din Craiova

Ford a dezvăluit noul Ford Puma, un SUV subcompact care îmbină designul exterior deosebit, cel mai bun spațiu de încărcare din segment și tehnologia sofisticată mild-hybrid.

Continuă lectura „Ford a prezentat noul Puma. SUV-ul producătorului american va fi asamblat la uzina din Craiova”

Continental Sibiu dublează numărul de clase de învățământ dual la Colegiul Tehnic “Independența”

Continental va avea două clase de învățământ profesional dual la Colegiul Tehnic “Independența” din Sibiu. Compania a decis să dubleze anul acesta numărul de locuri disponibile pentru anul scolar 2019-2020. O clasă va fi dedicată specializării Electronică și Automatizări, iar cea de-a doua specializării Electromecanică. Fiecare clasă va avea 25 de locuri. Continuă lectura „Continental Sibiu dublează numărul de clase de învățământ dual la Colegiul Tehnic “Independența””