Batiste Pascalin este noul managing director al Mercedes-Benz Vans România

Mercedes-Benz Vans România are un nou Managing Director. Conducerea diviziei a fost preluată de Batiste Pascalin, după ce Rolf Rosendaal și-a îndeplinit mandatul. Anterior, Batiste Pascalin a deținut funcția de Head of Marketing Management în cadrul Marketing Operations Europe, gestionând la nivel european operațiunile de marketing ale diviziei Vans. Continuă lectura „Batiste Pascalin este noul managing director al Mercedes-Benz Vans România”

Țiriac Collection a împlinit 5 ani

Au trecut cinci ani de cand Tiriac Collection si-a deschis pentru prima data portile, oferind publicului larg posibilitatea de a admira masini de exceptie, modele istorice, dar si actuale, in pas cu cele mai noi tendinte din domeniul auto. Aniversarea prestigioasei colectii a fost marcata astazi in cadrul unui eveniment special, gazduit la galeria Tiriac Collection din Otopeni.

Continuă lectura „Țiriac Collection a împlinit 5 ani”

Rolls-Royce Cullinan a fost prezentat în România – preț de pornire de 265.000 de euro fără TVA

La doar câteva luni de la premiera mondială, noul Rolls-Royce Cullinan a fost prezentat pentru prima dată în mod public, la Clubul Diplomatic din Bucureşti.

Continuă lectura „Rolls-Royce Cullinan a fost prezentat în România – preț de pornire de 265.000 de euro fără TVA”

BMW Seria 8 Coupe a ajuns oficial și în România. Motorizări diesel și benzină și tracțiune integrală standard

În acest week-end, noul BMW Seria 8 a avut prezentarea oficială de presă în România, înainte de debutul pe piaţă, la 24 noiembrie. Este un debut spectaculos care aduce sportivitatea fără compromisuri în segmentul de lux.

Continuă lectura „BMW Seria 8 Coupe a ajuns oficial și în România. Motorizări diesel și benzină și tracțiune integrală standard”

Studiu în rândul șoferilor din România – 52% nu se simt în siguranță în trafic

Poliția Română a publicat rezultatele unui studiu efectuat în țara noastră în rândul șoferilor. În urma acestui studiu au ieșit la iveală următoarele rezultate. Continuă lectura „Studiu în rândul șoferilor din România – 52% nu se simt în siguranță în trafic”

Prețuri pentru Nissan Qashqai facelift cu motorul pe benzină de 1.3 litri

Nissan a operat o serie de modificări în gama lui Qashqai. Japonezii propun acum o motorizare nouă pe benzină. Vorbim mai exact despre propulsorul de 1.3 litri, motor dezvoltat în colaborare cu Daimler. Continuă lectura „Prețuri pentru Nissan Qashqai facelift cu motorul pe benzină de 1.3 litri”

Honda prezintă noul CR-V și HR-V facelift la Salonul Auto București 2018

Honda revine la Salonul Auto București 2018 cu cele mai noi modele lansate: noul CR-V, un autovehicul complet reproiectat față de generația anterioara și HR-V facelift, cu un design actualizat. Ambele modele sunt disponibile pe piața din România începând cu luna octombrie a acestui an. Continuă lectura „Honda prezintă noul CR-V și HR-V facelift la Salonul Auto București 2018”

Auto Italia își mărește rețeaua cu un nou showroom al partenerului DAB Auto Serv

Importatorul mărcilor FCA în România a organizat lansarea celui mai recent showroom partener, DAB Auto Serv, printr-un eveniment dedicat prezentării noului Jeep Wrangler. Continuă lectura „Auto Italia își mărește rețeaua cu un nou showroom al partenerului DAB Auto Serv”

Noua generație Jeep Wrangler este disponibilă și în România de la 48.790 de euro

Noul Jeep Wrangler poate fi comandat și pe piața din România. Modelul are un preț de pornire de 48.790 de euro cu TVA. Clienții pot alege din trei versiuni de echipare (Sport, Sahara, Rubicon) și două tipuri de caroserii ( cu două sau cu patru uși). Continuă lectura „Noua generație Jeep Wrangler este disponibilă și în România de la 48.790 de euro”

Șase exponate speciale vin la Salonul Auto București direct din galeria Țiriac Collection

In perioada 11 – 21 octombrie, Tiriac Collection este prezenta la standul Tiriac Auto din cadrul Salonului Auto Bucuresti si Accesorii 2018, oferindu-le vizitatorilor oportunitatea de a admira sase exemplare de exceptie apartinand colectiei: 1920 Ford T Tourer, 1970 Ford Mustang Mach 1, 1937 Mercedes-Benz 540K Cabriolet A, 1956 Mercedes-Benz 190 SL, 1935 SS One Tourer si 1952 Jaguar XK120. Continuă lectura „Șase exponate speciale vin la Salonul Auto București direct din galeria Țiriac Collection”