Producția lui Dacia Duster a trecut de 245.000 de unități

Dacia a publicat raportul cu privire la producția pe luna noiembrie. Conform rezultatelor oferite de producătorul de la Mioveni, luna trecute au fost produse 44.341 de autoturisme, în creștere față de valoarea obținută în noiembrie 2018. Continuă lectura „Producția lui Dacia Duster a trecut de 245.000 de unități”

Actuala generație Dacia Duster a ajuns la borna 500.000 de unități produse la Mioveni

La sfârșitul lunii noiembrie, uzina Dacia de la Mioveni a sărbătorit ieșirea din linia de Montaj a modelului Duster cu numărul 500.000. Acesta este o versiune vopsită în Rouge Fusion echipată cu motorul de 1.3 litri TCe de 150 de cai putere și tracțiune integrală. Continuă lectura „Actuala generație Dacia Duster a ajuns la borna 500.000 de unități produse la Mioveni”

Două unități Porsche 911 Speedster sunt cele mai noi exponate din cadrul Galeriei Țiriac Collection

Pasionații auto care vizitează Galeria Țiriac Collection au ocazia să admire două unități Porsche 911 Speedster produse în anul 2019. Continuă lectura „Două unități Porsche 911 Speedster sunt cele mai noi exponate din cadrul Galeriei Țiriac Collection”

Renault Koleos facelift poate fi comandat în România de la 36.000 de euro

Renault deschide comenzile pentru Koleos facelift pe piața din România.La doi ani de la momentul lansării pe piața europeană, Koleos facelift evoluează sub toate aspectele, având un design mai impunător la exterior și un confort îmbunătățit la interior. Continuă lectura „Renault Koleos facelift poate fi comandat în România de la 36.000 de euro”

Stu­diu Continental România și Aca­de­mia Titi Aur: șo­fe­rii admit că în­calcă re­gu­lile de cir­cu­la­ție in­ten­țio­nat

Continental România și Academia Titi Aur au lansat al doilea studiu (primul a fost realizat în 2018) cu privire la mobilitatea participanților din trafic din România. Continuă lectura „Stu­diu Continental România și Aca­de­mia Titi Aur: șo­fe­rii admit că în­calcă re­gu­lile de cir­cu­la­ție in­ten­țio­nat”

Ford Puma poate fi comandat în România. Oferta de lansare începe de la 16.500 de euro

Ford a publicat lista de prețuri pentru noul Puma, SUV-ul pe care constructorul american îl produce la Craiova alături de EcoSport. Continuă lectura „Ford Puma poate fi comandat în România. Oferta de lansare începe de la 16.500 de euro”

Concursul Vopsitorul Anului în România și-a desemnat câștigătorul. Juriul competiției organizate de Policolor a ales învingătorul din 234 de profesioniști

Piața națională de vopsea auto are un volum de 7.000 de tone pe an, dintre care 6.000 de tone sunt în zona vopsea OEM (de fabrică, utilizată la producția mașinilor noi Ford, Dacia, Renault). Restul de o mie de tone o reprezintă vopseaua ready mix și pigmenții utilizați în toate reparațiile și retușurile de vopsitorie realizate în service-uri, conform unui studiu realizat recent de Interbiz. Continuă lectura „Concursul Vopsitorul Anului în România și-a desemnat câștigătorul. Juriul competiției organizate de Policolor a ales învingătorul din 234 de profesioniști”

Noul BMW Seria 1 a debutat în România. Modelul de clasă compactă propune și versiuni cu sistem de tracțiune integrală xDrive

Noua generație BMW Seria 1 a debutat în România. A treia generație a modelului de clasă compactă vine cu o transformare majoră de arhictectură: motoare transversale şi o platformă bazată pe tracţiunea faţă.

Continuă lectura „Noul BMW Seria 1 a debutat în România. Modelul de clasă compactă propune și versiuni cu sistem de tracțiune integrală xDrive”

Ford Puma a intrat în producție pe liniile de asamblare de la Craiova

Pe 8 octombrie, Ford a anunțat că a demarat producția noului Puma la fabrica din Craiova. Pentru lansarea acestui SUV, Ford a investit aproximativ 200 de milioane de euro la Craiova și se află în curs de a angaja 1700 de oameni. Continuă lectura „Ford Puma a intrat în producție pe liniile de asamblare de la Craiova”