Mani Gyenes se pregateste pentru Dakar 2019 in ciuda faptului că a suferit o fractură de humerus

Pe 6 ianuarie 2019 se va da startul, din Lima, într-o nouă ediție a Raliul Dakar, care, de această dată, se desfășoară în întregime în Peru, deșertul Atacama fiind principala provocare pentru sutele de concurenți. Continuă lectura „Mani Gyenes se pregateste pentru Dakar 2019 in ciuda faptului că a suferit o fractură de humerus”

Lamborghini a prezentat Urus ST-X, un concept care anunță o competiție dedicată exclusiv SUV-ului de performanță

Lamborghini plănuiește dezvoltarea unei competiții monomarcă dedicată SUV-ului Urus. Dar pentru că nu poți arunca în „arena cu lei” un model gândit pentru șosea, italienii au prezentat conceptul Urus ST-X.

Continuă lectura „Lamborghini a prezentat Urus ST-X, un concept care anunță o competiție dedicată exclusiv SUV-ului de performanță”

România are un circuit complex pentru pasionații de off-road

Pasionații de off-road pe patru roți au de acum la dispoziție un mega circuit, primul de acest gen, anvergură și complexitate din România. Acesta este localizat la câțiva km de capitală, lângă Ciolpani, în incita bazei sportive TCS Racing Park.

Continuă lectura „România are un circuit complex pentru pasionații de off-road”

Red Bull Romaniacs și-a desemnat câștigătorii. Sud-africanul Wade Young a scris istorie și a devenit cel mai tânăr rider care se impune în competiția din Carpați

A 15-a ediție a celui mai dificil raliu hard enduro din lume a fost într-adevăr epică și a oferit numeroase momente în care cei mai buni rideri din enduro-ul extrem și- au depășit limitele. La finalul celor cinci zile de cursă, dintre care patru de off- road, Wade Young (22 de ani) a cucerit primul său titlu în Carpați și a devenit cel mai tânăr câștigător din istoria Red Bull Romaniacs. Continuă lectura „Red Bull Romaniacs și-a desemnat câștigătorii. Sud-africanul Wade Young a scris istorie și a devenit cel mai tânăr rider care se impune în competiția din Carpați”

Peugeot a prezentat 3008 DKR Maxi, mașina cu care atacă Dakarul din 2018

În 2016 și 2017, Peugeot a reușit să câștige Raliul Dakar. Un vechi proverb spune că nu este greu să ajungi pe primul loc, ci este mai greu să rămâi acolo. Și fix asta încearcă să facă acum Peugeot.

Continuă lectura „Peugeot a prezentat 3008 DKR Maxi, mașina cu care atacă Dakarul din 2018”

Paul Andronic revine pe podium în CNVC 2017 alături de Repsol

Paul Andronic, campion național CNVC în 2015, revine în campionatul de Coastă la volanul unui automobil Mitsubishi Lancer Evo V și urcă din prima etapă pe podium. Paul Andronic și echipa Autotehnica Racing Developments sunt susținuți în acest sezon de către brandul Repsol, prin Valtec România. Continuă lectura „Paul Andronic revine pe podium în CNVC 2017 alături de Repsol”

Noi provocări la 100Tracks Adventure

100Tracks ADVENTURE este un eveniment care se va desfășura în perioada 23-30 iulie în Mureș. O competiție de o săptămână din Campionatul de Off-road 100Tracks, singurul campionat de off-road auto românesc desfășurat sub patronajul Federației Internaționale a Automobilului, FIA. Cartierul general al competiției va fi în comuna Ibănești, o localitate cu tradiție în competițiie off-road din România. Continuă lectura „Noi provocări la 100Tracks Adventure”

100Tracks ADVENTURE – o săptămână de aventură off-road

100Tracks ADVENTURE este un eveniment care se va desfășura în perioada 23-39 iulie în Mureș, o competiție de o săptămână din Campionatul de Off-road 100Tracks, singurul campionat de off-road românesc desfășurat sub patronajul Federației Internaționale a Automobilului, FIA. Pe lângă ineditul evenimentului, concurenții vor avea de îndurat 6 zile de competiție, 100Tracks ADVENTURE propune noi provocări celor care iubesc competițiile off-road.

Continuă lectura „100Tracks ADVENTURE – o săptămână de aventură off-road”