Românii au înmatriculat peste 35.000 de mașini noi în primele trei luni, în creștere cu 25% față de același interval din 2018

Înmatriculările de autoturisme noi în România au crescut în martie 2019 cu +20.82% față de martie 2018, atingând un volum de 9.813 unități. Pe primele 3 luni din 2019, numărul autoturismelor noi înmatriculate este de 35.836 unități, ceea ce reprezintă o creștere cu +25.11% comparativ cu perioada similara din 2018. Continuă lectura „Românii au înmatriculat peste 35.000 de mașini noi în primele trei luni, în creștere cu 25% față de același interval din 2018”

Ford a publicat prima imagine cu viitorul SUV Puma, model care va fi produs la Craiova

Ford a dezvăluit prima imagine cu noul Ford Puma – un crossover inspirat din lumea SUV-urilor care îmbină un design exterior extraordinar cu o flexibilitate ce oferă cea mai mare capacitate a portbagajului din segment și cu tehnologia de propulsie mild-hybrid de 48 de volți. Continuă lectura „Ford a publicat prima imagine cu viitorul SUV Puma, model care va fi produs la Craiova”

Mercedes-AMG A45 4Matic+ apare într-un nou teaser video

După lansarea lui Mercedes-AMG A35 4Matic, nemții au început campania de promovare a versiunii hardcore A45 4Matic+. Modelul va fi expus în cadrul acestui an, dar până în momentul prezentării, nemții ne amăgesc cu un teaser video. Continuă lectura „Mercedes-AMG A45 4Matic+ apare într-un nou teaser video”

SUV-ul Kia Xceed va fi lansat în septembrie și va avea versiune PHEV

Kia a oferit câteva detalii suplimentare cu privire la viitorul Xceed. Noul SUV pregătit de producătorul sud-coreean va fi lansat în mod oficial în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie. Continuă lectura „SUV-ul Kia Xceed va fi lansat în septembrie și va avea versiune PHEV”

Mitsubishi Outlander PHEV a fost cel mai vândut plug-in hybrid din Europa în 2018

Pentru al patrulea an consecutiv, SUV-ul Mitsubishi Outlander PHEV a fost cel mai bine vândut model plug-in hybrid din Europa în 2018. Oficialii Mitsubishi nu au anunțat numărul total de unități vândute, însă au confirmat că cele mai mari vânzări au fost înregistrate pe piețele din Franța și Germania. Continuă lectura „Mitsubishi Outlander PHEV a fost cel mai vândut plug-in hybrid din Europa în 2018”

Dacia a lansat ediția limitată Ultimate pentru Duster și modelele din gama Stepway

Dacia a prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva nou ediție specială Ultimate. Pe anumite piețe, această versiune va purta numele de Techroad și propune mici îmbunătățiri estetice și câteva dotări suplimentare. Continuă lectura „Dacia a lansat ediția limitată Ultimate pentru Duster și modelele din gama Stepway”

SsangYong Korando a fost prezentat la Geneva

Noua generație a SUV-ului SsangYong Korando a fost prezentată cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Modelul producătorului sud-coreean primește un design modern, un interior cu tehnologii de ultimă generație și motorizări îmbunătățite.

Continuă lectura „SsangYong Korando a fost prezentat la Geneva”