Constructorul britanic Lotus își dorește două SUV-uri în următorii 3 ani

Geely este brandul din China care a preluat 51% din acțiunile mărcii engleze Lotus. Promsiunea făcută de chinezi? Creșterea brandului la un nivel nou. Continuă lectura „Constructorul britanic Lotus își dorește două SUV-uri în următorii 3 ani”

Volkswagen prezintă campervan-ul Grand California – începutul unei noi dimensiuni

Volkswagen Autovehicule Comerciale va prezenta în premieră mondială la Salonul Auto Caravan din Düsseldorf (24 august – 2 septembrie) noul model Volkswagen Grand California. Autorulota complet nouă se bazează pe structura modelului Crafter.

Continuă lectura „Volkswagen prezintă campervan-ul Grand California – începutul unei noi dimensiuni”

Noul BMW X7 este supus testelor de anduranţă în condiţii extreme

Un program de teste, deopotrivă vast şi diverse, a dus prototipurile camuflate ale noului BMW X7 pe cele mai provocatoare terenuri din jurul lumii. Primele teste de iarnă, pe zăpadă şi gheaţă, la limita Cercului Polar au fost urmate de teste de anduranţă pe distanţe lungi desfăşurate pe trasee de deşert şi macadam sub soarele Africii de Sud. Continuă lectura „Noul BMW X7 este supus testelor de anduranţă în condiţii extreme”

Volkswagen T-Roc poate fi comandat și cu motorul diesel de 1.6 litri

În momentul lansării, singurul motor diesel disponibil pe Volkswagen T-Roc a fost unitatea de 2.0 litri TDI de 150 de cai putere. Acum, producătorul din Wolfsburg anunță introducerea unei noi motorizări diesel. Continuă lectura „Volkswagen T-Roc poate fi comandat și cu motorul diesel de 1.6 litri”

Faceți cunoștință cu noua generație Audi Q3

Noul Audi Q3 este un SUV de familie polivalent. A doua generație are un design mai dominant. Modelul este mai spațios și mai versatil. . Asemenea modelelor premium din vârful gamei Audi, şi Q3 dispune de un sistem de operare şi afișare complet digitalizat, de soluții variate de infotainment, plus sisteme inovatoare de asistență. Toate acestea sporesc confortul, alături de suspensiile optimizate. Noul Audi Q3 va ajunge la dealership-urile din Europa începând cu luna noiembrie 2018.

Continuă lectura „Faceți cunoștință cu noua generație Audi Q3”

Kia va prezenta Niro EV în cadrul Salonului Auto de la Paris

În luna mai, Kia a prezentat versiunea electrică Niro EV. Acum, producătorul sud-coreean ne anunță că modelul este disponibil pe piața din Coreea de Sud. Totodată, producătorul asiatic spune că SUV-ul va fi lansat în Europa cu ocazia Salonului Auto de la Paris din luna octombrie. Continuă lectura „Kia va prezenta Niro EV în cadrul Salonului Auto de la Paris”

Maserati Levante, acum și în versiunea GTS de 550 de cai putere

Maserati nu se află în cea mai bună perioadă, vânzările înregistrând o scădere considerabilă. Pentru a mai anima lucrurile, italienii vin cu o versiunea nouă în dreptul SUV-ului Levante.

Continuă lectura „Maserati Levante, acum și în versiunea GTS de 550 de cai putere”