Kia a publicat prima imagine cu viitorul XCeed, versiunea cross a hatchback-ului de clasă compactă

Kia a dezvăluit prima imagine a noului XCeed, model care va fi dezvăluit spre sfârșitul lunii iunie 2019. Cu un design elegant, expresiv și modern, versiunea cross a hatchback-ului de clasă compactă reprezintă o alternativă sportivă la SUV-urile tradiționale mai mari. Continuă lectura „Kia a publicat prima imagine cu viitorul XCeed, versiunea cross a hatchback-ului de clasă compactă”

Audi prezintă noua generație A6 Allroad

La 20 de ani de la lansarea primului A6 Allroad, Audi a decis să introducă pe piață o nouă generație. Așa cum era de așteptat, noul Audi A6 Allroad primește o serie de protecții speciale pentru caroserie, o gardă la sol mai mare și, pentru moment, doar motorizări diesel.

Continuă lectura „Audi prezintă noua generație A6 Allroad”

Motorul V8 de pe BMW Seria 8 poate fi comandat și pe X5 și X7

BMW a anunțat că motorul V8 de 4.4 litri disponibil în prezent doar pe Seria 8, va putea fi comandat în curând și pe X5 și X7. De asemenea, același motor a fost anunțat în urmă cu doar câteva zile că va intra și în gama lui Seria 5. Continuă lectura „Motorul V8 de pe BMW Seria 8 poate fi comandat și pe X5 și X7”

Porsche a prezentat noua versiune Cayenne S Coupe

În urmă cu doar două luni, Porsche introducea pentru prima dată în gama sa modelul Cayenne Coupe. Atunci, nemții au anunțat doar două motorizări pentru noul lor SUV: standard (3.0 litri cu 340 de cai) și Turbo (V8 de 4.0 litri cu 550 CP). Continuă lectura „Porsche a prezentat noua versiune Cayenne S Coupe”

Mini lansează noile John Cooper Works Clubman și Countryman. Cele mai puternice modele de serie din istoria Mini au 306 CP și tracțiune integrală standard

Producătorul Mini prezintă cele mai puternice modele produse vreodată şi omologate pentru şosele în istoria de 60 de ani a mărcii. Avem în față noile John Cooper Works Clubman și Countryman. Continuă lectura „Mini lansează noile John Cooper Works Clubman și Countryman. Cele mai puternice modele de serie din istoria Mini au 306 CP și tracțiune integrală standard”

Kia a publicat primele schițe cu un viitor SUV de clasă mică

Kia a dezvăluit astăzi primele imagini ale noului său SUV de clasă mică. Programat pentru a fi lansat în această vară, modelul va avea un design modern și urban, mizând pe liniile conceptului Kia SP Signature dezvăluit în 2019.

Continuă lectura „Kia a publicat primele schițe cu un viitor SUV de clasă mică”