Noua Mazda CX-30 poate fi comandata si in Romania de la 21.190 de euro

Mazda CX-30 este cel mai nou model și SUV din gama Mazda. Acesta se încadrează între Mazda CX-3 și CX-5 din punctul de vedere al dimensiunilor și adoptă, la fel ca noua Mazda3, atât atributele evoluate ale liniei de design KODO, cât și pachetul bogat de tehnologii dezvoltate de Mazda. Continuă lectura „Noua Mazda CX-30 poate fi comandata si in Romania de la 21.190 de euro”

Audi Sport pregătește SUV-uri de performanță

Divizia Audi Sport a publicat o imagine teaser cu viitoarele modele pe care nemții le vor prezenta până la finalul anului. În fotografie apar și trei SUV-uri, semn că nemții acordă o atenție deosebită acestui segment în continuă creștere. Continuă lectura „Audi Sport pregătește SUV-uri de performanță”

Prototipul viitorul Ford F-150 electric a tractat 10 vagoane duble încărcate cu 42 de pick-upuri cu motoare convenționale

Ford a confirmat încă de la începutul anului că lucrează la o versiune complet electrică a pick-upului F-150. Americanii au început în forță campania de promovare a viitorului model, iar primul episod al acesteia a făcut deja furori în rândul pasionaților. Continuă lectura „Prototipul viitorul Ford F-150 electric a tractat 10 vagoane duble încărcate cu 42 de pick-upuri cu motoare convenționale”