Skoda Kodiaq și Karoq devin din ce în ce mai populare – cehii nu exclud dublarea producției până în 2025

Skoda traversează o perioadă excelentă. Cehii au reușit, de la an la an, să doboare recorduri de producție, iar acest lucru nu este unul ușor. Continuă lectura „Skoda Kodiaq și Karoq devin din ce în ce mai populare – cehii nu exclud dublarea producției până în 2025”

Producția lui Land Rover Discovery va fi mutată în Slovacia

Conducerea Jaguar Land Rover a decis ca producția lui Discovery să fie mutată în Slovacia. Reorganizarea companiei la nivelul Regatului Unit încă nu este gata, iar anunțul vine la doar câteva luni după ce oficialii JLR au anunțat că vor să taie 1.000 de joburi din UK și să reducă producția la cele două fabirici de pe teritoriul Marii Britanii. Continuă lectura „Producția lui Land Rover Discovery va fi mutată în Slovacia”

Skoda Kodiaq RS a devenit cel mai rapid SUV cu 7 locuri de pe Nurburgring

Skoda a publicat o serie de fotografii teaser cu viitorul Kodiaq RS. Dar cehii nu au stat cu mânile în sân și în tot acest timp cât noi am căutat surse care să confirme informațiile despre noul model de performanță, aceștia l-au trimis pe Nurburgring. Continuă lectura „Skoda Kodiaq RS a devenit cel mai rapid SUV cu 7 locuri de pe Nurburgring”

Hyundai Tucson facelift poate fi comandat și într-o versiune cu sistem micro-hibrid de propulsie cu motor diesel

Hyundai Tucson, cel mai bine vândut model Hyundai de pe piața din Europa, a primit recent o restilizare. Acum, producătorul sud-coreean oferă o serie de detalii despre sistemele de propulsie disponible pe proaspătul model. Continuă lectura „Hyundai Tucson facelift poate fi comandat și într-o versiune cu sistem micro-hibrid de propulsie cu motor diesel”

Jeep Wrangler – luminița de la capătul tunelului pentru grupul FCA

Grupul Fiat-Chrysler vrea să întărească prezența pe piața din Europa și să câștige din ce în ce mai mulți adepți. Iar pentru a face acest lucru, italo-americanii vin cu o stragie nouă: 4 SUV-uri revizuite. Continuă lectura „Jeep Wrangler – luminița de la capătul tunelului pentru grupul FCA”