Ford Ranger Raptor are un diesel de peste 200 de cai, dar nu vine și în Europa

Ford a prezentat noul Ranger Raptor în cadrul Salonului Auto de la Bangkok. Ranger Raptor este o varinată cu design sportiv și cu capacități dinamice superioare celorlalte versiuni pe care deja le cunoaștem.

Continuă lectura „Ford Ranger Raptor are un diesel de peste 200 de cai, dar nu vine și în Europa”

Un model Mercedes-Maybach G 650 Landaulet din 2017 întregește seria Maybach expusă în cadrul galeriei Țiriac Collection

Luna februarie aduce la Țiriac Collection un nou model Mercedes-Maybach. Este vorba despre un G 650 Landaulet, un vehicul cu totul impresionant. Acesta întregește seria Maybach expusă în cadrul galeriei auto.

Continuă lectura „Un model Mercedes-Maybach G 650 Landaulet din 2017 întregește seria Maybach expusă în cadrul galeriei Țiriac Collection”

Jeep Grand Cherokee a primit o versiune sportivă S

Jeep a publicat primele poze cu noul Grand Cherokee S, o versiune ceva mai sportivă a SUV-ului mare. La nivel estetic, noua ediție vine cu o grilă frontală modificată, cu terminații negre pentru evacuare și jante de 20 de inch.

Continuă lectura „Jeep Grand Cherokee a primit o versiune sportivă S”

DS a publicat prima imagine teaser cu viitorul DS3 Crossback

Brandul DS a publicat prima imagine teaser cu viitorul SUV DS3 Crossback. Conform oficialilor francezi, modelul ar urma să fie lansat în cadrul Salonului Auto de la Paris, eveniment care se va desfășura în luna septembrie. Continuă lectura „DS a publicat prima imagine teaser cu viitorul DS3 Crossback”

Dacia Duster a fost cel mai bine comercializat SUV din Polonia

Dacia a reușit o performanță remarcabilă în 2017, constructorul de la Mioveni comercializând la nivel global peste 542.000 de mașini. Duster a fost cel mai bine vândut model, iar în Polonia, SUV-ul constructorului de la Mioveni a reușit o performanță impresionantă. Continuă lectura „Dacia Duster a fost cel mai bine comercializat SUV din Polonia”

Skoda a început producția lui Karoq și în uzina din Mlada Boleslav

În anul care tocmai s-a încheiat, Skoda a reușit să vândă peste 1.2 milioane de mașini. Gama de SUV-uri este abia la început: Kodiaq a fost comercializat în 100.000 de exemplare, iar Karoq, în 6.000 de unități. Continuă lectura „Skoda a început producția lui Karoq și în uzina din Mlada Boleslav”