Prima imagine cu interiorul viitorul SUV Skoda Kamiq

Cu puțin timp înaintea premierei mondiale a noii Skoda Kamiq, ce va avea loc la Salonul Auto de la Geneva, Skoda prezintă pentru prima dată interiorul noului său SUV urban. Habitaclul îmbină caracteristicile ergonomice şi designul emoţional, cu spaţiul generos, specific tuturor modelelor Skoda. Continuă lectura „Prima imagine cu interiorul viitorul SUV Skoda Kamiq”

Volkswagen a produs 5 milioane de unități Tiguan în cadrul fabricii din Wolfsburg

Reprezentanții Volkswagen, dar și fanii mărcii germane, au motive de sărbătoare. SUV-ul Volkswagen Tiguan a fost produs în 5 milioane de unități în cadrul fabricii din Wolfsburg. Continuă lectura „Volkswagen a produs 5 milioane de unități Tiguan în cadrul fabricii din Wolfsburg”

Maserati a prezentat ediția specială Levante Vulcano

Maserati a prezentat o ediție specială a SUV-ului Levante. Versiunea se numește Vulcano și va fi produsă în doar 150 de exemplare, aceastea urmând să fie comercializate doar pe anumite piețe din Europa și Asia.

Continuă lectura „Maserati a prezentat ediția specială Levante Vulcano”

Ford a prezentat noul Ranger. Un singur motor diesel și cutie automată cu 10 trepte

Ford a prezentat zielele trecute noul Ford Ranger. Pick-up-ul le va oferi clienților europeni, începând cu mijlocul anului 2019, mai multă putere, mai multă eficiență, un nivel mai ridicat de rafinament și tehnologii avansate de asistență a șoferului.

 

Continuă lectura „Ford a prezentat noul Ranger. Un singur motor diesel și cutie automată cu 10 trepte”

Dacia a realizat în 2018 cea mai bună performanță comercială în România din ultimii zece ani

Atașamentul românilor pentru marca lor națională a fost reconfirmat în 2018, an în care Dacia a realizat cea mai bună performanță comercială din ultimul deceniu. Nu mai puțin de 54.593 de clienți români au optat pentru un vehicul din gama constructorului de la Mioveni (cu 26,2% mai mulți față de anul precedent). Continuă lectura „Dacia a realizat în 2018 cea mai bună performanță comercială în România din ultimii zece ani”

Skoda a publicat prima imagine teaser cu versiunea de serie a conceptului Vision X

Skoda a publicat prima imagine teaser cu versiunea de serie a conceptului Vision X. Noul model va fi poziționat sub actualul Karoq. Continuă lectura „Skoda a publicat prima imagine teaser cu versiunea de serie a conceptului Vision X”

Mercedes-Benz a fost cel mai mare constructor premium din 2018

La fel ca în ultimii ani, și în 2018 duelul în segmentul premium s-a dat între Audi, BMW și Mercedes-Benz. Învingător în lupta la nivel mondial a fost producătorul din Stuttgart. Continuă lectura „Mercedes-Benz a fost cel mai mare constructor premium din 2018”