A început asamblarea SUV-ului decapotabil Volkswagen T-Roc Cabrio

La jumătatea anului, Volkswagen a prezentat SUV-ul decapotabil T-Roc Cabrio. Acesta este singurul model cabrio din gama producătorului german, iar zielele acestea, nemții au anunțat că au început producția lui T-Roc Cabrio. Continuă lectura „A început asamblarea SUV-ului decapotabil Volkswagen T-Roc Cabrio”

Prima fotografie cu interiorul noului Mercedes-Benz GLA

Noua generație Mercedes-Benz GLA stă să iasă la lumină, motiv pentru care producătorul german a intensificat campania de teasing. Doar că de această dată, Mercedes nu vine cu o imagine difuză din care abia dacă distingem trei linii de caroserie, ci cu o fotografie cât se poate de clară cu interiorul noului SUV. Continuă lectura „Prima fotografie cu interiorul noului Mercedes-Benz GLA”

Mazda CX-30 a obținut 5 stele Euro NCAP și cel mai bun punctaj al anului pentru protecția pasagerilor adulți

20Noua Mazda CX-30 a obținut cinci stele, punctajul maxim, la testele Euro NCAP. După Mazda6 anul trecut și noua Mazda3 anul acesta, Mazda CX-30 este al treilea model care primește cinci stele conform noilor condiții de test, mai stricte, introduse în 2018. Continuă lectura „Mazda CX-30 a obținut 5 stele Euro NCAP și cel mai bun punctaj al anului pentru protecția pasagerilor adulți”