BMW a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul SUV X7

BMW a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul SUV X7. Modelul va fi prezentat în scurt timp, iar conform unor informații apărute anterior, nemții pregătesc un eveniment special spre finalul lunii octombrie. Continuă lectura „BMW a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul SUV X7”

Mitsubishi Eclipse Cross a câstigat premiul „Good Design Award 2018”

SUV-ul compact Mitsubishi Eclipse Cross a fost desemnat câştigător al premiului “Good Design Award 2018” de catre Institutul de promovare a designului din Japonia. Continuă lectura „Mitsubishi Eclipse Cross a câstigat premiul „Good Design Award 2018””

Noua generație Toyota RAV4 a fost prezentată la Paris

Noua generație Toyota RAV4 a fost dezvelită în fața publicului prezent în cadrul Salonului Auto de la Paris. Noul SUV este bazat pe platforma TNGA și are o lungime de 4.600 de mm și un ampatament de 2.690 de mm.

Continuă lectura „Noua generație Toyota RAV4 a fost prezentată la Paris”

Dacia Duster primește motorul 1.3 TCe de 150 de cai putere

La un an de la lansarea noii generații a modelului Duster, Dacia continuă seria succeselor, stabilind noi recorduri de vânzări către clienții persoane fizice. La Salonul Auto de la Paris, Dacia a prezentat un nou motor, precum și un sistem de navigație mai performant. Continuă lectura „Dacia Duster primește motorul 1.3 TCe de 150 de cai putere”

Noul Audi Q8 poate fi comandat și în România. Prețurile pleacă de la 76.500 de euro

Audi Q8 îmbină ce au mai bun de oferit două universuri, aparent diferite: eleganța specifică modelelor coupé de lux, cu patru uși, cu versatilitatea practică a SUV-urilor de talie mare. Continuă lectura „Noul Audi Q8 poate fi comandat și în România. Prețurile pleacă de la 76.500 de euro”

Start pentru producția de serie a lui Porsche Macan facelift

Porsche a decis ca Macan facelift să fie prezentat în cadrul unui eveniment special desfășurat în Shanghai. De ce? Răspunsul este simplu: piața din China a devenit cea mai mare pentru constructorului german, iar poporul asiatic are nevoie să fie gâdilat corespunzător. Continuă lectura „Start pentru producția de serie a lui Porsche Macan facelift”

Volkswagen a publicat un teaser video cu viitorul SUV T-Cross

Volkswagen se pregătește să mărească gama de SUV-uri cu un nou produs. Numele acestuia este T-Cross și va fi prezentat în toamna anului curent, cel mai probabil într-un eveniment desfășurat în apropierea Salonului Auto de la Paris. Continuă lectura „Volkswagen a publicat un teaser video cu viitorul SUV T-Cross”

Renault a prezentat Arkana, o versiune de pre-serie a unui viitor SUV coupe

Gama de SUV-uri Renault este pa cale să primească un nou membru. Numele său este Arkana, iar versiune de pre-serie a fost prezentată în cadrul Salonului Auto de la Moscova. Continuă lectura „Renault a prezentat Arkana, o versiune de pre-serie a unui viitor SUV coupe”

Constructorul britanic Lotus își dorește două SUV-uri în următorii 3 ani

Geely este brandul din China care a preluat 51% din acțiunile mărcii engleze Lotus. Promsiunea făcută de chinezi? Creșterea brandului la un nivel nou. Continuă lectura „Constructorul britanic Lotus își dorește două SUV-uri în următorii 3 ani”

Volkswagen prezintă campervan-ul Grand California – începutul unei noi dimensiuni

Volkswagen Autovehicule Comerciale va prezenta în premieră mondială la Salonul Auto Caravan din Düsseldorf (24 august – 2 septembrie) noul model Volkswagen Grand California. Autorulota complet nouă se bazează pe structura modelului Crafter.

Continuă lectura „Volkswagen prezintă campervan-ul Grand California – începutul unei noi dimensiuni”