Dacia Duster este cel mai performant model al uzinei de la Mioveni – producția pe trei luni

Pe primele trei luni din 2018, producția uzinei Dacia de la Mioveni a fost de 85.365 vehicule. Continuă lectura „Dacia Duster este cel mai performant model al uzinei de la Mioveni – producția pe trei luni”

Antoine Doucerain este noul director general al Automobile Dacia și al Groupe Renault România

Groupe Renault anunță nominalizarea lui Antoine Doucerain în funcția de Director General al Automobile Dacia și Director General al Groupe Renault România, de la 1 mai 2018. Antoine Doucerain îi succede lui Yves Caracatzanis, care va prelua o altă funcție în cadrul Groupe Renault. Continuă lectura „Antoine Doucerain este noul director general al Automobile Dacia și al Groupe Renault România”

Maserati Levante Trofeo a fost expus în cadrul Salonului Auto de la New York

Maserati a expus noul Levante Trofeo în cadrul Salonului Auto de la New York. Versiunea specială a SUV-ului va fi disponibilă, pentru moment, doar clienților din SUA și Canada.

Continuă lectura „Maserati Levante Trofeo a fost expus în cadrul Salonului Auto de la New York”

Range Rover Velar a primit distincția de Cea mai Frumoasă Mașină din Lume

Modelul Range Rover Velar a fost desemnat cea mai frumoasă maşină din lume, câștigând titlul World Car Design of the Year, în cadrul ceremoniei de acordare a premiilor 2018 World Car Awards, care s-a desfășurat la New York. Continuă lectura „Range Rover Velar a primit distincția de Cea mai Frumoasă Mașină din Lume”

Kia Sportage – 5 milioane de unități

Kia Motors sărbătorește atingerea cifrei de cinci milioane de unități vândute la nivel global al celui mai bine vândut SUV compact al său. Lansat în 1993, cuprinzând patru generații din acel moment, Kia Sportage a atins acest prag în anul celei de a 25-a aniversări. Ultimul model lansat în 2016 este cel mai cunoscut, cu o medie globală a vânzărilor de 38,000 unități pe lună în 2017. Continuă lectura „Kia Sportage – 5 milioane de unități”

Noua generație Volkswagen Touareg a fost prezentată în cadrul SIAB 2018

Noua generație Volkswagen Touareg a fost expusă în premieră internațională la Beijing. Câteva ore mai târziu, SUV-ul constructorului german a fost dezvelit, în premieră pentru publicul european, în cadrul Salonului Internațional Auto București 2018. Modelul poate fi văzut de publicul din România la standul Volkswagen din cadrul SIAB până pe 1 aprilie. Continuă lectura „Noua generație Volkswagen Touareg a fost prezentată în cadrul SIAB 2018”

Peste 100.000 de comenzi pentru Opel Crossland X

La doar un an după deschiderea registrelor de comenzi a înregistrat deja vânzări record: peste 100.000 de clienți din Europa au ales Opel Crossland X. Spațios și practic, cu un finisaj modern în două culori: modelul Crossland X are succes pe piața SUV-urilor din segmentul B. Continuă lectura „Peste 100.000 de comenzi pentru Opel Crossland X”