Noul Hyundai Santa Fe obține 5 stele la testele de siguranță EuroNCAP

Noul Santa Fe a obtinut calificativul maxim de cinci stele de la organizatia europeana independenta care evalueaza nivelul de siguranta oferit de autovehicule – Euro NCAP. Modelul a inregistrat rezultate remarcabile in cadrul celor patru categorii Euro NCAP, cele mai bune punctaje fiind acordate pentru protectia pasagerilor adulti, respectiv copii. Tehnologiile de asistenta activa si rigiditatea caroseriei au contribuit la obtinerea acestei recunoasteri. Continuă lectura „Noul Hyundai Santa Fe obține 5 stele la testele de siguranță EuroNCAP”

Jeep Gladiator, varianta pick-up a lui Wrangler, a fost prezentat la Los Angeles

Jeep a ales să prezinte noul Gladiator în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Varianta pick-up a lui Wrangler este mai propune versiuni gata să-i satisfacă atât pe cei care își doresc o mașină de zi cu zi, cât și pentru cei care sunt în căutarea aventurii.

Continuă lectura „Jeep Gladiator, varianta pick-up a lui Wrangler, a fost prezentat la Los Angeles”

Volkswagen Tiguan poate fi comandat și cu pachetul Black Style R-Line

Volkswagen a lansat un nou pachet de design gândit special pentru SUV-ul Tiguan. După cum credem că deja știți, Tiguan este cel mai bine vândut SUV dezvoltat de constructorul german, iar aceste mici artificii nu fac decât să sporească faima lui Tiguan. Continuă lectura „Volkswagen Tiguan poate fi comandat și cu pachetul Black Style R-Line”

Mercedes-AMG GLC 63 S este cel mai rapid SUV de serie de la Nurburgring

Anul trecut, Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio a devenit cel mai rapid SUV care a parcurs circuitul german de la Nurburgring. Modelul dezvoltat de italieni a reușit să parcurgă un tur pe Iadul Verde în 7 minute și 51.7 secunde. Continuă lectura „Mercedes-AMG GLC 63 S este cel mai rapid SUV de serie de la Nurburgring”

Lamborghini a prezentat Urus ST-X, un concept care anunță o competiție dedicată exclusiv SUV-ului de performanță

Lamborghini plănuiește dezvoltarea unei competiții monomarcă dedicată SUV-ului Urus. Dar pentru că nu poți arunca în „arena cu lei” un model gândit pentru șosea, italienii au prezentat conceptul Urus ST-X.

Continuă lectura „Lamborghini a prezentat Urus ST-X, un concept care anunță o competiție dedicată exclusiv SUV-ului de performanță”