Renault Koleos facelift poate fi comandat în România de la 36.000 de euro

Renault deschide comenzile pentru Koleos facelift pe piața din România.La doi ani de la momentul lansării pe piața europeană, Koleos facelift evoluează sub toate aspectele, având un design mai impunător la exterior și un confort îmbunătățit la interior. Continuă lectura „Renault Koleos facelift poate fi comandat în România de la 36.000 de euro”

SUV-ul electric Audi e-tron poate fi comandat în România începând cu 81.540 de euro

Audi e-tron, primul SUV electric de serie pregătit până acum de constructorul german, poate fi comandat și în România. Nemții au pregătit două niveluri de echipare: Basic și Advanced. Continuă lectura „SUV-ul electric Audi e-tron poate fi comandat în România începând cu 81.540 de euro”

Cea mai puternică Dacia este disponibilă în România. Duster 1.3 TCe 150 CP pleacă de la 17.500 de euro

Gama Duster se îmbogățește de azi cu o nouă versiune de motorizare pe benzină. Este vorba de propulsorul 1.3 TCe, disponibil în două variante de putere, de 130 CP și 150 CP. Continuă lectura „Cea mai puternică Dacia este disponibilă în România. Duster 1.3 TCe 150 CP pleacă de la 17.500 de euro”

Noul Range Rover Evoque a fost lansat oficial în România. Prețurile încep de la 35.500 de euro + TVA

Noua generație a modelului Range Rover Evoque a fost lansată oficial pe piața din România, pe 29 ianuarie 2019, după prezentarea în premieră mondială, care a avut loc la Londra la finalul anului trecut. Continuă lectura „Noul Range Rover Evoque a fost lansat oficial în România. Prețurile încep de la 35.500 de euro + TVA”

Rolls-Royce Cullinan a fost prezentat în România – preț de pornire de 265.000 de euro fără TVA

La doar câteva luni de la premiera mondială, noul Rolls-Royce Cullinan a fost prezentat pentru prima dată în mod public, la Clubul Diplomatic din Bucureşti.

Continuă lectura „Rolls-Royce Cullinan a fost prezentat în România – preț de pornire de 265.000 de euro fără TVA”

Noul Audi Q8 poate fi comandat și în România. Prețurile pleacă de la 76.500 de euro

Audi Q8 îmbină ce au mai bun de oferit două universuri, aparent diferite: eleganța specifică modelelor coupé de lux, cu patru uși, cu versatilitatea practică a SUV-urilor de talie mare. Continuă lectura „Noul Audi Q8 poate fi comandat și în România. Prețurile pleacă de la 76.500 de euro”

Preturi pentru noua generatie Honda CR-V in Romania

Noul model Honda CR-V va fi lansat pe piața din România începând cu luna Octombrie 2018, iar una dintre noutățile modelului o reprezintă dotarea standard pe toate nivelele de echipare a sistemul de siguranță Honda SENSING (unul dintre cele mai avansate ansambluri de tehnologii de siguranță din industrie). Continuă lectura „Preturi pentru noua generatie Honda CR-V in Romania”

Ford EcoSport are prețuri de România – SUV-ul produs la Craiova pleacă de la 15.400 de euro cu TVA

Noua generație Ford EcoSport este disponibilă și pe piața din România. SUV-ul produs în cadrul uzinei de la Craiova are un preț de pornire de 15.400 de euro. Trei niveluri de echipare sunt disponibile (Trend, Titanium și ST-Line) și patru motorizări. Continuă lectura „Ford EcoSport are prețuri de România – SUV-ul produs la Craiova pleacă de la 15.400 de euro cu TVA”