Mercedes-Benz a prezentat noul GLA

Cu noul GLA, Mercedes-Benz a înnoit toată gama de modele compacte. SUV-ul prezentat de producătorul german este mai scurt cu 15 mm față de vechea generație, însă ampatamentul a crescut 30 de mm. Lățimea este și ea mai mare cu 30 de mm, iar înălțimea a crescut cu peste 100 de mm.

Continuă lectura „Mercedes-Benz a prezentat noul GLA”

Aston Martin DBX este primul SUV al companiei și are 550 CP

După aproape un an de la apariția primelor teasere, Aston Martin a prezentat noul SUV al companiei. Primul model de acest gen dezvoltat de constructorul britanic se numește DBX și are o lungime de peste 5 metri.

Continuă lectura „Aston Martin DBX este primul SUV al companiei și are 550 CP”

Mercedes-Maybach GLS are 558 de cai putere și o variantă doar cu 4 locuri

Mercedes-Maybach a lansat primul SUV din actuala gamă. Modelul se numește Mercedes-Maybach GLS și după cum probabil ați intuit, acesta are la bază SUV-ul executive cu același nume dezvoltat de Mercedes-Benz.

Continuă lectura „Mercedes-Maybach GLS are 558 de cai putere și o variantă doar cu 4 locuri”

Audi a prezentat noile RS Q3 și RS Q3 Sportback

Audi a prezentat noile SUV-uri de performanță RS Q3 și RS Q3 Sportback. La nivel estetic, cele două SUV-uri lansate de constructorul german vin cu prize de aer mai mari, mici modificări în dreptul grilei frontale și jante de 20 de inch.

Continuă lectura „Audi a prezentat noile RS Q3 și RS Q3 Sportback”

Volkswagen California a primit un binemeritat facelift

Volkswagen va prezenta la Salonul de rulote de la Dusseldorf versiunea California facelift (California T6.1). Camper van-ul producătorului german are la bază actuala generație Transporter, însă vine cu o mulțime de accesorii necesare unui concediu pe patru roți.

Continuă lectura „Volkswagen California a primit un binemeritat facelift”