Audi prezintă noua generație A6 Allroad

La 20 de ani de la lansarea primului A6 Allroad, Audi a decis să introducă pe piață o nouă generație. Așa cum era de așteptat, noul Audi A6 Allroad primește o serie de protecții speciale pentru caroserie, o gardă la sol mai mare și, pentru moment, doar motorizări diesel.

Continuă lectura „Audi prezintă noua generație A6 Allroad”

Mini lansează noile John Cooper Works Clubman și Countryman. Cele mai puternice modele de serie din istoria Mini au 306 CP și tracțiune integrală standard

Producătorul Mini prezintă cele mai puternice modele produse vreodată şi omologate pentru şosele în istoria de 60 de ani a mărcii. Avem în față noile John Cooper Works Clubman și Countryman. Continuă lectura „Mini lansează noile John Cooper Works Clubman și Countryman. Cele mai puternice modele de serie din istoria Mini au 306 CP și tracțiune integrală standard”

Mercedes-Benz GLS a primit o nouă generație

Cu ocazia Salonului Auto de la New York, Mercedes-Benz a prezentat noua generație GLS. Cel mai mare SUV disponibil în prezent în oferta constructorului german are o lungime de 5.2 metri și un amtapament de 3.135 de milimetri, cu 60 de milimetri mai mare comparativ cu vechea variantă.

Continuă lectura „Mercedes-Benz GLS a primit o nouă generație”

Mercedes-Benz a prezentat GLC Coupe facelift

La doar câteva săptămâni de la prezentarea lui GLC facelift, Mercedes-Benz a publicat primele fotografii și informații oficiale cu GLC Coupe facelift. Modelul va putea fi văzut în premieră la Salonul Auto de la New York din luna aprilie.

Continuă lectura „Mercedes-Benz a prezentat GLC Coupe facelift”