Audi a prezentat noile RS Q3 și RS Q3 Sportback

Audi a prezentat noile SUV-uri de performanță RS Q3 și RS Q3 Sportback. La nivel estetic, cele două SUV-uri lansate de constructorul german vin cu prize de aer mai mari, mici modificări în dreptul grilei frontale și jante de 20 de inch.

Continuă lectura „Audi a prezentat noile RS Q3 și RS Q3 Sportback”

Volkswagen California a primit un binemeritat facelift

Volkswagen va prezenta la Salonul de rulote de la Dusseldorf versiunea California facelift (California T6.1). Camper van-ul producătorului german are la bază actuala generație Transporter, însă vine cu o mulțime de accesorii necesare unui concediu pe patru roți.

Continuă lectura „Volkswagen California a primit un binemeritat facelift”

Audi lansează noul SQ7 TDI facelift

Audi SQ7 TDI este modelul din vârful gamei de produs, încă din anul 2016. Acum, nemții vin cu varianta facelift a SUV-ului de talie mare. Exteriorul primește aceleași modificări subtile pe care deja le-am văzut pe versiunile normale, iar interiorul beneficiază de o serie de accente sport alături de noile sisteme și tehnologii introduse în urmă cu doar câteva săptămâni.

Continuă lectura „Audi lansează noul SQ7 TDI facelift”

Ford a prezentat noul Puma. SUV-ul producătorului american va fi asamblat la uzina din Craiova

Ford a dezvăluit noul Ford Puma, un SUV subcompact care îmbină designul exterior deosebit, cel mai bun spațiu de încărcare din segment și tehnologia sofisticată mild-hybrid.

Continuă lectura „Ford a prezentat noul Puma. SUV-ul producătorului american va fi asamblat la uzina din Craiova”

Peugeot a prezentat noul SUV 2008. Modelul francez va avea și variantă electrică

Peugeot a publicat primele poze și informații despre noua generație 2008. SUV-ul francezilor este produs pe platforma CMP și are o lungime de 4,3 metri.

Continuă lectura „Peugeot a prezentat noul SUV 2008. Modelul francez va avea și variantă electrică”

Audi prezintă noua generație A6 Allroad

La 20 de ani de la lansarea primului A6 Allroad, Audi a decis să introducă pe piață o nouă generație. Așa cum era de așteptat, noul Audi A6 Allroad primește o serie de protecții speciale pentru caroserie, o gardă la sol mai mare și, pentru moment, doar motorizări diesel.

Continuă lectura „Audi prezintă noua generație A6 Allroad”