Aston Martin DBX este primul SUV al companiei și are 550 CP

După aproape un an de la apariția primelor teasere, Aston Martin a prezentat noul SUV al companiei. Primul model de acest gen dezvoltat de constructorul britanic se numește DBX și are o lungime de peste 5 metri.

Continuă lectura „Aston Martin DBX este primul SUV al companiei și are 550 CP”

Mercedes-Maybach GLS are 558 de cai putere și o variantă doar cu 4 locuri

Mercedes-Maybach a lansat primul SUV din actuala gamă. Modelul se numește Mercedes-Maybach GLS și după cum probabil ați intuit, acesta are la bază SUV-ul executive cu același nume dezvoltat de Mercedes-Benz.

Continuă lectura „Mercedes-Maybach GLS are 558 de cai putere și o variantă doar cu 4 locuri”

Audi a prezentat noile RS Q3 și RS Q3 Sportback

Audi a prezentat noile SUV-uri de performanță RS Q3 și RS Q3 Sportback. La nivel estetic, cele două SUV-uri lansate de constructorul german vin cu prize de aer mai mari, mici modificări în dreptul grilei frontale și jante de 20 de inch.

Continuă lectura „Audi a prezentat noile RS Q3 și RS Q3 Sportback”

Volkswagen California a primit un binemeritat facelift

Volkswagen va prezenta la Salonul de rulote de la Dusseldorf versiunea California facelift (California T6.1). Camper van-ul producătorului german are la bază actuala generație Transporter, însă vine cu o mulțime de accesorii necesare unui concediu pe patru roți.

Continuă lectura „Volkswagen California a primit un binemeritat facelift”

Audi lansează noul SQ7 TDI facelift

Audi SQ7 TDI este modelul din vârful gamei de produs, încă din anul 2016. Acum, nemții vin cu varianta facelift a SUV-ului de talie mare. Exteriorul primește aceleași modificări subtile pe care deja le-am văzut pe versiunile normale, iar interiorul beneficiază de o serie de accente sport alături de noile sisteme și tehnologii introduse în urmă cu doar câteva săptămâni.

Continuă lectura „Audi lansează noul SQ7 TDI facelift”