Volkswagen California a primit un binemeritat facelift

Volkswagen va prezenta la Salonul de rulote de la Dusseldorf versiunea California facelift (California T6.1). Camper van-ul producătorului german are la bază actuala generație Transporter, însă vine cu o mulțime de accesorii necesare unui concediu pe patru roți.

Continuă lectura „Volkswagen California a primit un binemeritat facelift”

Audi lansează noul SQ7 TDI facelift

Audi SQ7 TDI este modelul din vârful gamei de produs, încă din anul 2016. Acum, nemții vin cu varianta facelift a SUV-ului de talie mare. Exteriorul primește aceleași modificări subtile pe care deja le-am văzut pe versiunile normale, iar interiorul beneficiază de o serie de accente sport alături de noile sisteme și tehnologii introduse în urmă cu doar câteva săptămâni.

Continuă lectura „Audi lansează noul SQ7 TDI facelift”

Ford a prezentat noul Puma. SUV-ul producătorului american va fi asamblat la uzina din Craiova

Ford a dezvăluit noul Ford Puma, un SUV subcompact care îmbină designul exterior deosebit, cel mai bun spațiu de încărcare din segment și tehnologia sofisticată mild-hybrid.

Continuă lectura „Ford a prezentat noul Puma. SUV-ul producătorului american va fi asamblat la uzina din Craiova”

Peugeot a prezentat noul SUV 2008. Modelul francez va avea și variantă electrică

Peugeot a publicat primele poze și informații despre noua generație 2008. SUV-ul francezilor este produs pe platforma CMP și are o lungime de 4,3 metri.

Continuă lectura „Peugeot a prezentat noul SUV 2008. Modelul francez va avea și variantă electrică”

Audi prezintă noua generație A6 Allroad

La 20 de ani de la lansarea primului A6 Allroad, Audi a decis să introducă pe piață o nouă generație. Așa cum era de așteptat, noul Audi A6 Allroad primește o serie de protecții speciale pentru caroserie, o gardă la sol mai mare și, pentru moment, doar motorizări diesel.

Continuă lectura „Audi prezintă noua generație A6 Allroad”

Mini lansează noile John Cooper Works Clubman și Countryman. Cele mai puternice modele de serie din istoria Mini au 306 CP și tracțiune integrală standard

Producătorul Mini prezintă cele mai puternice modele produse vreodată şi omologate pentru şosele în istoria de 60 de ani a mărcii. Avem în față noile John Cooper Works Clubman și Countryman. Continuă lectura „Mini lansează noile John Cooper Works Clubman și Countryman. Cele mai puternice modele de serie din istoria Mini au 306 CP și tracțiune integrală standard”