El este Renault Kadjar facelift

Renault dezvăluie astăzi Kadjar facelift, care va debuta la Salonul Auto de la Paris. Din 2015, Kadjar s-a remarcat în segmentul SUV-urilor compacte, cu ajutorul design-ului fluid, calităților dinamice și confortului său. Încă de la început, modelul a beneficiat de experiența partenerului Nissan în ceea ce privește eficiența tracțiunii integrale.

Continuă lectura „El este Renault Kadjar facelift”

Mercedes-Benz a lansat noua generație GLE

Noul Mercedes-Benz GLE este un model de referință pentru categoria din care face parte, înglobând multiple inovații: primul sistem de suspensie activă de 48 de volți din lume – E-ACTIVE CONTROL BODY și sistemul de asistență Active Stop-and-Go Assist, dus la un nou nivel. Continuă lectura „Mercedes-Benz a lansat noua generație GLE”

Debut sportiv pe Nurburgring – prima prezentare oficială pentru BMW X3 M şi BMW X4 M

BMW M  îşi extinde gama de modele de înaltă performanţă în segmentele Sports Activity Vehicle (SAV) şi Sports Activity Coupé (SAC). Două noi modele BMW X vor primi în premieră o versiune M. În timpul week-endului de cursă DTM de la Nürburgring (7-9 septembrie 2018), prototipurile BMW X3 M şi BMW X4 M vor fi prezentate pe circuit. Continuă lectura „Debut sportiv pe Nurburgring – prima prezentare oficială pentru BMW X3 M şi BMW X4 M”

BMW X2 M35i are 306 cai putere

BMW prezintă nouă vârf de gamă din portofoliul X2. Grila BMW lată a noului BMW X2 M35i dispune de un contur în nuanţă Cerium Grey pentru o diferenţiere vizuală de la prima apariţie. De asemenea, contururile prizelor de aer şi capacele oglinzilor retrovizoare sunt finisate în Cerium Grey. Spatele modelului X2 M35i este caracterizat de spoilerul spate M standard şi de două ţevi de eşapament cu design special, care sunt de asemenea finisate în Cerium Grey. Continuă lectura „BMW X2 M35i are 306 cai putere”

Ford introduce în Europa noul Ranger Raptor

Gama Raptor face furori de foarte multă vreme în SUA, însă europenii cu greu au putut atinge produsele marcate cu această denumire. Dar acum, producătorul Ford a decis că este momentul să vină pe piața din Europa cu un produs dedicat: Ranger Raptor.

Continuă lectura „Ford introduce în Europa noul Ranger Raptor”

Kia a prezentat Sportage facelift – tehnologii noi și sistem de propulsie diesel-hibrid

Kia a dezvăluit noul Sportage facelift, cel mai bine vândut model al brandului la nivel european și global dispunând de o gamă de noi funcționalități și îmbunătățiri.

Continuă lectura „Kia a prezentat Sportage facelift – tehnologii noi și sistem de propulsie diesel-hibrid”

Rolls-Royce Cullinan a fost prezentat oficial. Toate detaliile despre primul SUV Rolls

Rolls-Royce a prezentat noul Cullinan, primul SUV din istoria companiei britanice. Modelul cu o lungime de 5341 de milimetri și un ampatament de 3295 de mm este gata să pășească în lume.

Continuă lectura „Rolls-Royce Cullinan a fost prezentat oficial. Toate detaliile despre primul SUV Rolls”

Audi a lansat Q5 L, un SUV cu ampatament mărit, disponibil doar în China

Piața din China este o mare consumatoare de modele cu ampatament mărit. De ce? Pentru că oamenii vor mult spațiu interior. Constructorii auto au înțeles acest lucru, motiv pentru care, an de an, oferă ediții speciale dedicate doar publicului din China.

Continuă lectura „Audi a lansat Q5 L, un SUV cu ampatament mărit, disponibil doar în China”