Jeep Gladiator, varianta pick-up a lui Wrangler, a fost prezentat la Los Angeles

Jeep a ales să prezinte noul Gladiator în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Varianta pick-up a lui Wrangler este mai propune versiuni gata să-i satisfacă atât pe cei care își doresc o mașină de zi cu zi, cât și pentru cei care sunt în căutarea aventurii.

Continuă lectura „Jeep Gladiator, varianta pick-up a lui Wrangler, a fost prezentat la Los Angeles”

A fost prezentat noul BMW X7

Noul BMW X7 aduce pentru prima dată agilitatea specifică Sports Activity Vehicle (SAV) într-un nou segment. Cel mai nou şi mai mare model din portofoliul BMW X vine cu o nouă dimensiune a spaţiului în segmentul de lux, datorită deschiderii impresionate şi designului remarcabil ale interiorului cu echipamente sofisticate de ultimă oră.

Continuă lectura „A fost prezentat noul BMW X7”

El este Renault Kadjar facelift

Renault dezvăluie astăzi Kadjar facelift, care va debuta la Salonul Auto de la Paris. Din 2015, Kadjar s-a remarcat în segmentul SUV-urilor compacte, cu ajutorul design-ului fluid, calităților dinamice și confortului său. Încă de la început, modelul a beneficiat de experiența partenerului Nissan în ceea ce privește eficiența tracțiunii integrale.

Continuă lectura „El este Renault Kadjar facelift”

Mercedes-Benz a lansat noua generație GLE

Noul Mercedes-Benz GLE este un model de referință pentru categoria din care face parte, înglobând multiple inovații: primul sistem de suspensie activă de 48 de volți din lume – E-ACTIVE CONTROL BODY și sistemul de asistență Active Stop-and-Go Assist, dus la un nou nivel. Continuă lectura „Mercedes-Benz a lansat noua generație GLE”

Debut sportiv pe Nurburgring – prima prezentare oficială pentru BMW X3 M şi BMW X4 M

BMW M  îşi extinde gama de modele de înaltă performanţă în segmentele Sports Activity Vehicle (SAV) şi Sports Activity Coupé (SAC). Două noi modele BMW X vor primi în premieră o versiune M. În timpul week-endului de cursă DTM de la Nürburgring (7-9 septembrie 2018), prototipurile BMW X3 M şi BMW X4 M vor fi prezentate pe circuit. Continuă lectura „Debut sportiv pe Nurburgring – prima prezentare oficială pentru BMW X3 M şi BMW X4 M”

BMW X2 M35i are 306 cai putere

BMW prezintă nouă vârf de gamă din portofoliul X2. Grila BMW lată a noului BMW X2 M35i dispune de un contur în nuanţă Cerium Grey pentru o diferenţiere vizuală de la prima apariţie. De asemenea, contururile prizelor de aer şi capacele oglinzilor retrovizoare sunt finisate în Cerium Grey. Spatele modelului X2 M35i este caracterizat de spoilerul spate M standard şi de două ţevi de eşapament cu design special, care sunt de asemenea finisate în Cerium Grey. Continuă lectura „BMW X2 M35i are 306 cai putere”

Ford introduce în Europa noul Ranger Raptor

Gama Raptor face furori de foarte multă vreme în SUA, însă europenii cu greu au putut atinge produsele marcate cu această denumire. Dar acum, producătorul Ford a decis că este momentul să vină pe piața din Europa cu un produs dedicat: Ranger Raptor.

Continuă lectura „Ford introduce în Europa noul Ranger Raptor”