Viitorul SUV de performanță Volkswagen T-Roc, spionat pe Nurburgring

La jumătatea anului trecut au apărut o serie de informații care spuneau că Volkswagen pregătește un SUV de performanță. Ulterior, voci apropiate companiei au scos la iveală faptul că nemții vor lansa un T-Roc R.

Acum, viitorul Volkswagen T-Roc R, primul SUV de performanță dezvoltat de constructorul german, a fost surprins în timpul testelor desfășurate pe cicuitul de la Nurburgring.

Aceleași surse spun că sub capota lui T-Roc R se va afla un motor de 2.0 litri turbo capabil să genereze peste 300 de cai putere. Sistemul de tracțiune integrală 4Motion o să facă parte din oferta nemților.

Viitorul Mercedes-Benz GLC facelift, spionat în timpul testelor

Planul Mercedes-Benz pentru acest an a fost publicat încă de acum 2 luni, însă pe lista nemților nu figura și viitorul GLC facelift. Cu toate acestea, zvonurile spun că Mercedes-Benz va prezenta versiunea revizuită a SUV-ului său în cursul anului curent. Continuă lectura „Viitorul Mercedes-Benz GLC facelift, spionat în timpul testelor”

Viitorul Audi SQ8 filmat în Copenhaga

Conform unor zvonuri, Audi SQ8 era programat pentru debut cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles. Dar se pare că nemții au ales să nu vină cu SUV-ul de performanță în cadrul evenimentului din SUA, motiv pentru care așteptăm informații noi din partea producătorului. Continuă lectura „Viitorul Audi SQ8 filmat în Copenhaga”

Noua generație BMW X6 este filmată în timpul testelor

Noua generație BMW X5 a fost prezentată în urmă cu câteva luni. Acum, modelul poate fi comandat și pe piața din România. Dar nu despre X5 vom vorbi astăzi, ci despre versiunea coupe a SUV-ului dezvoltat de BMW. Continuă lectura „Noua generație BMW X6 este filmată în timpul testelor”

Viitorul BMW X3 M a fost surprins de fotografii spion în timpul testelor de la Nurburgring

Cel mai puternic BMW X3 din acest moment are 340 de cai putere dintr-un motor de 3.0 litri. Dar lucrurile se vor schimba în perioada următoare, întrucât o versiune pregătită 100% de divizia M a fost surprinsă în timpul testelor de pe circuitul german de la Nurburgring. Continuă lectura „Viitorul BMW X3 M a fost surprins de fotografii spion în timpul testelor de la Nurburgring”

Noul BMW X7 este supus testelor de anduranţă în condiţii extreme

Un program de teste, deopotrivă vast şi diverse, a dus prototipurile camuflate ale noului BMW X7 pe cele mai provocatoare terenuri din jurul lumii. Primele teste de iarnă, pe zăpadă şi gheaţă, la limita Cercului Polar au fost urmate de teste de anduranţă pe distanţe lungi desfăşurate pe trasee de deşert şi macadam sub soarele Africii de Sud. Continuă lectura „Noul BMW X7 este supus testelor de anduranţă în condiţii extreme”

Viitorul Range Rover Evoque a fost surprins în timpul testelor de pe Nurburgring

Land Rover va lansa până la finalul acestui an o nouă generație Range Rover Evoque. Conform primelor zvonuri, cea de-a doua generație a SUV-ului britanic va împrumuta o serie de detalii exterioare, cât și elemente de interior de pe noul Velar.  Continuă lectura „Viitorul Range Rover Evoque a fost surprins în timpul testelor de pe Nurburgring”