BMW a publicat primul teaser cu viitorul Seria 8 Gran Coupe

BMW dezvăluie un nou model din gama BMW Seria 8 odată cu continuarea ofensivei sale de modele în segmentul de lux. După lansarea cu succes a modelelor BMW Seria 8 Coupé şi BMW Seria 8 Cabriolet, constructorul german oferă acum o primă imagine a noului BMW Seria 8 Gran Coupé. Continuă lectura „BMW a publicat primul teaser cu viitorul Seria 8 Gran Coupe”

BMW a prezentat versiunea plug-in hybrid a SUV-ului X3

Pentru prima dată în gama lui BMW X3, SUV-ul primește o versiune cu sistem plug-in hybrid. Varianta dezvoltată de bavarezi va putea fi identificată sub numele de BMW X3 xDrive30e și va fi disponibilă pe piața din Europa începând cu luna decembrie.

Continuă lectura „BMW a prezentat versiunea plug-in hybrid a SUV-ului X3”

81% dintre clienții BMW din România au ales în 2018 un vechiul cu tracțiune integrală

2018 este al doilea an consecutiv în care BMW stabileşte un record absolut de livrări pentru numărul de automobile, depăşind, cu două livrări, pentru prima dată pragul de 3000 unităţi. Continuă lectura „81% dintre clienții BMW din România au ales în 2018 un vechiul cu tracțiune integrală”

Mercedes-Benz a fost cel mai mare constructor premium din 2018

La fel ca în ultimii ani, și în 2018 duelul în segmentul premium s-a dat între Audi, BMW și Mercedes-Benz. Învingător în lupta la nivel mondial a fost producătorul din Stuttgart. Continuă lectura „Mercedes-Benz a fost cel mai mare constructor premium din 2018”

BMW Seria 8 Coupe a ajuns oficial și în România. Motorizări diesel și benzină și tracțiune integrală standard

În acest week-end, noul BMW Seria 8 a avut prezentarea oficială de presă în România, înainte de debutul pe piaţă, la 24 noiembrie. Este un debut spectaculos care aduce sportivitatea fără compromisuri în segmentul de lux.

Continuă lectura „BMW Seria 8 Coupe a ajuns oficial și în România. Motorizări diesel și benzină și tracțiune integrală standard”

Noua generație BMW X6 este filmată în timpul testelor

Noua generație BMW X5 a fost prezentată în urmă cu câteva luni. Acum, modelul poate fi comandat și pe piața din România. Dar nu despre X5 vom vorbi astăzi, ci despre versiunea coupe a SUV-ului dezvoltat de BMW. Continuă lectura „Noua generație BMW X6 este filmată în timpul testelor”

100 de comenzi ferme în România pentru noul BMW X5

BMW X5 a deschis segmentul SUV-urilor sportive pe care BMW le-a denumit Sports Activity Vehicle (SAV). De la lansarea din 1999 şi până astăzi s-au livrat peste 2,2 milioane de exemplare, ceea ce îl poziţionează ca cel mai de succes SUV premium din istorie. Remarcabil este că ultima generaţie, în contextul în care a fost disponibilă pe piaţă cea mai mică perioadă (cinci ani), a înregistrat şi cel mai mare succes de vânzări – peste 875.000 unităţi. Continuă lectura „100 de comenzi ferme în România pentru noul BMW X5”

A fost prezentat noul BMW X7

Noul BMW X7 aduce pentru prima dată agilitatea specifică Sports Activity Vehicle (SAV) într-un nou segment. Cel mai nou şi mai mare model din portofoliul BMW X vine cu o nouă dimensiune a spaţiului în segmentul de lux, datorită deschiderii impresionate şi designului remarcabil ale interiorului cu echipamente sofisticate de ultimă oră.

Continuă lectura „A fost prezentat noul BMW X7”

BMW a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul SUV X7

BMW a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul SUV X7. Modelul va fi prezentat în scurt timp, iar conform unor informații apărute anterior, nemții pregătesc un eveniment special spre finalul lunii octombrie. Continuă lectura „BMW a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul SUV X7”