Producția lui Dacia Duster a trecut de 245.000 de unități

Dacia a publicat raportul cu privire la producția pe luna noiembrie. Conform rezultatelor oferite de producătorul de la Mioveni, luna trecute au fost produse 44.341 de autoturisme, în creștere față de valoarea obținută în noiembrie 2018. Continuă lectura „Producția lui Dacia Duster a trecut de 245.000 de unități”

Actuala generație Dacia Duster a ajuns la borna 500.000 de unități produse la Mioveni

La sfârșitul lunii noiembrie, uzina Dacia de la Mioveni a sărbătorit ieșirea din linia de Montaj a modelului Duster cu numărul 500.000. Acesta este o versiune vopsită în Rouge Fusion echipată cu motorul de 1.3 litri TCe de 150 de cai putere și tracțiune integrală. Continuă lectura „Actuala generație Dacia Duster a ajuns la borna 500.000 de unități produse la Mioveni”

Test cu Dacia Duster connected by Orange – Funky 4G

Există semnale putenice în industria auto cum că automobilele vor fi dependente de internet cât de curând. Până la momentul în care și-o vor lua în cap și vor comunica între ele independent de dorințele șoferilor, iată că unele mărci oferă o chestie care este foarte pe placul clientului modern: conectivitate la internet. În semn de maturitate și de aplecare către modern, Dacia nu se lasă mai prejos și împreună cu operatorul de telefonie mobilă Orange a lansat o ediție specială. Continuă lectura „Test cu Dacia Duster connected by Orange – Funky 4G”

Dacia Duster echipat cu motorul de 1.0 litri și 100 CP poate fi comandat și în România

Dacia Duster a primit o nouă motorizare. Vehicul 1.6 SCe de 115 cai putere a fost înlocuit cu propulsorul turbo de 1.0 litri TCe în versiunea de 100 de cai putere și 160 Nm. Continuă lectura „Dacia Duster echipat cu motorul de 1.0 litri și 100 CP poate fi comandat și în România”

Uzina Dacia de la Mioveni a produs aproape 192.000 de mașini în primele șase luni ale anului

In luna iunie 2019, productia uzinei Dacia de la Mioveni a fost de 31.278 vehicule. aceasta inseamna o crestere de +1.6% comparativ cu iunie 2018. Continuă lectura „Uzina Dacia de la Mioveni a produs aproape 192.000 de mașini în primele șase luni ale anului”

Dacia lansează ediția specială Duster Black Collector pentru piața din Franța

Dacia Duster reușește să facă o figură din ce în ce mai frumoasă în Europa. Pentru a impulsiona și mai tare vânzările SUV-ului de la Mioveni, oficialii Dacia au decis să lanseze o nouă ediție specială.

Continuă lectura „Dacia lansează ediția specială Duster Black Collector pentru piața din Franța”

Dacia lansează pe piața din România ediția limitată Duster connected by Orange

Dacia lansează seria limitată Duster connected by Orange exclusiv pentru clienții din România. Noul venit în gama Duster se adresează celor care își doresc să beneficieze de avantajele tehnologiei mobile direct la bordul mașinii. Continuă lectura „Dacia lansează pe piața din România ediția limitată Duster connected by Orange”