Jaguar E-Pace va putea fi comandat cu suspensie adaptivă și cu un nou motor de 200 de cai

SUV-ul Jaguar E-Pace a fost lansat oficial pe piață la începutul acestui an. Deși este un model nou, asta nu i-a împiedicat pe oficialii constructorului britanic să vină cu o serie de îmbunătățiri. Continuă lectura „Jaguar E-Pace va putea fi comandat cu suspensie adaptivă și cu un nou motor de 200 de cai”

Jaguar E-Pace poate fi comandat și în România începând cu 30.940 de euro

Jaguar F-Pace a reușit performanțe remarcabile, iar acum, britanicii vin cu al doilea SUV din istoria companiei. Numele său este E-Pace și trebuie să concureze cu X1 sau GLA.

Continuă lectura „Jaguar E-Pace poate fi comandat și în România începând cu 30.940 de euro”

Jaguar anunță un nou SUV – E-Pace vine la jumătatea lunii iulie

Pe 13 iulie, Jaguar va prezenta noul E-Pace. SUV-ul de clasă compactă se va alinia regulilor scrise până în acest moment de F-Pace și de I-Pace. Designul va fi unul modern, sportiv, în timp ce dinamica va fi una de excepție.  Continuă lectura „Jaguar anunță un nou SUV – E-Pace vine la jumătatea lunii iulie”

Jaguar E-Pace primește undă verde

În urmă cu câteva luni am tot auzit zonuri cu privire la un nou SUV în gama Jaguar. Informațiile de atunci sunt susținute de un nou raport venit din partea celor de la Autocar. Conform publicației britanice, E-Pace (nume neconfirmat) a primit undă verde din partea conducerii.

Continuă lectura „Jaguar E-Pace primește undă verde”