Ford a produs peste 36.000 de exemplare EcoSport la Craiova

Dacă Ford B-Max nu a avut o carieră înfloritoare în cadrul uzinei din Craiova, SUV-ul EcoSport reușește să facă o adevărată performanță. Conform datelor fabricii din Bănie, în primul trimestru s-au produs 36.300 de exemplare EcoSport. Continuă lectura „Ford a produs peste 36.000 de exemplare EcoSport la Craiova”

Ford EcoSport are prețuri de România – SUV-ul produs la Craiova pleacă de la 15.400 de euro cu TVA

Noua generație Ford EcoSport este disponibilă și pe piața din România. SUV-ul produs în cadrul uzinei de la Craiova are un preț de pornire de 15.400 de euro. Trei niveluri de echipare sunt disponibile (Trend, Titanium și ST-Line) și patru motorizări. Continuă lectura „Ford EcoSport are prețuri de România – SUV-ul produs la Craiova pleacă de la 15.400 de euro cu TVA”

Ford prezintă noul EcoSport, model care va intra în producție la fabrica din Craiova

Ford a dezvăluit astăzi noul SUV subcompact Ford EcoSport. Modelul poate fi comandat acum și acum cu sistemul de tracțiune integrală Intelligent All Wheel Drive, care îmbunătățește tracțiunea și aderența pe șosea și în afara acesteia.

Continuă lectura „Ford prezintă noul EcoSport, model care va intra în producție la fabrica din Craiova”

În așteptarea lui EcoSport – Producția lui B-Max va înceta în septembrie, iar numărul angajaților crește consistent

Ford anunță astăzi că, din cauza modificărilor de dinamică din segmentul B, compania intenționează să oprească producția modelului B-MAX la uzina din Craiova începând cu prima parte a lunii septembrie. Continuă lectura „În așteptarea lui EcoSport – Producția lui B-Max va înceta în septembrie, iar numărul angajaților crește consistent”

Ford pregătește producția lui EcoSport la Craiova

Ford a demarat procesul de tehnologizare a uzinei din Craiova. De ce? Pentru că Ovalul Albastru va introduce pe linia de asamblare a uzinei din Bănie noul SUV EcoSport. Debutul ar urma să aibă loc în toamna acestui an. Continuă lectura „Ford pregătește producția lui EcoSport la Craiova”

Ford Ecosport facelift a fost prezentat în SUA. Modelul va fi asamblat și la Craiova

Ford a anunțat că modelul Ecosport facelift va fi produs la uzina din Craiova începând cu anul viitor. Dar până atunci, Ovalul Albastru a prezentat modelul pe piața din SUA. Deși versiunea de SUA diferă față de cea pregătită pentru Europa, marea majoritate a modificărilor operate vor fi păstrate și pentru publicul de pe Bătrânul Continent.

Continuă lectura „Ford Ecosport facelift a fost prezentat în SUA. Modelul va fi asamblat și la Craiova”

Viitorul Ford EcoSport va fi produs la Craiova

Ford a anunțat astăzi că modelul EcoSport va fi produs la Craiova începând cu 2017. Pentru a putea suporta noul model, uzina din Bănie are nevoie de investiții suplimentare. Conform oficialilor Ford, acestea se vor cifra la aproximativ 200 de milioane de euro.

Continuă lectura „Viitorul Ford EcoSport va fi produs la Craiova”