Ford a prezentat noul Ranger. Un singur motor diesel și cutie automată cu 10 trepte

Ford a prezentat zielele trecute noul Ford Ranger. Pick-up-ul le va oferi clienților europeni, începând cu mijlocul anului 2019, mai multă putere, mai multă eficiență, un nivel mai ridicat de rafinament și tehnologii avansate de asistență a șoferului.

 

Continuă lectura „Ford a prezentat noul Ranger. Un singur motor diesel și cutie automată cu 10 trepte”

Ford introduce în Europa noul Ranger Raptor

Gama Raptor face furori de foarte multă vreme în SUA, însă europenii cu greu au putut atinge produsele marcate cu această denumire. Dar acum, producătorul Ford a decis că este momentul să vină pe piața din Europa cu un produs dedicat: Ranger Raptor.

Continuă lectura „Ford introduce în Europa noul Ranger Raptor”

Ford Fiesta Active, crossover de oraș cu atitudine subcompactă

Ford a publicat o serie de informații noi despre Fiesta Active. Modelul constructorului american va ajunge în scurt timp și în România, dar până atunci haideți să descoperim noutățile.

Continuă lectura „Ford Fiesta Active, crossover de oraș cu atitudine subcompactă”

Ford a produs peste 36.000 de exemplare EcoSport la Craiova

Dacă Ford B-Max nu a avut o carieră înfloritoare în cadrul uzinei din Craiova, SUV-ul EcoSport reușește să facă o adevărată performanță. Conform datelor fabricii din Bănie, în primul trimestru s-au produs 36.300 de exemplare EcoSport. Continuă lectura „Ford a produs peste 36.000 de exemplare EcoSport la Craiova”

Ford a prezentat Edge facelift. SUV-ul are un nou motor diesel de 238 de cai putere

Ford a dezvăluit astăzi Edge facelift dedicat pieței din Europa. Ford Edge facelift oferă o gamă largă de sisteme de asistență a șoferului care se bazează pe camere și pe senzori și au rolul de a transforma fiecare călătorie într-una mai confortabilă și mai puțin stresantă, ajutând șoferii să evite sau să diminueze efectele unor eventuale coliziuni.

Continuă lectura „Ford a prezentat Edge facelift. SUV-ul are un nou motor diesel de 238 de cai putere”

Ford Ranger Raptor are un diesel de peste 200 de cai, dar nu vine și în Europa

Ford a prezentat noul Ranger Raptor în cadrul Salonului Auto de la Bangkok. Ranger Raptor este o varinată cu design sportiv și cu capacități dinamice superioare celorlalte versiuni pe care deja le cunoaștem.

Continuă lectura „Ford Ranger Raptor are un diesel de peste 200 de cai, dar nu vine și în Europa”

Ford EcoSport are prețuri de România – SUV-ul produs la Craiova pleacă de la 15.400 de euro cu TVA

Noua generație Ford EcoSport este disponibilă și pe piața din România. SUV-ul produs în cadrul uzinei de la Craiova are un preț de pornire de 15.400 de euro. Trei niveluri de echipare sunt disponibile (Trend, Titanium și ST-Line) și patru motorizări. Continuă lectura „Ford EcoSport are prețuri de România – SUV-ul produs la Craiova pleacă de la 15.400 de euro cu TVA”