Hyundai Santa Fe are o nouă generație

Hyundai a publicat primele poze cu noua generație Santa Fe. SUV-ul producătorului sud-coreean va fi prezentat oficial în luna martie în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Noul Santa Fe va fi disponibil și în varianta cu 7 locuri, iar numele acesteia va fi Santa Fe XL și va fi prezentată ulterior.

Continuă lectura „Hyundai Santa Fe are o nouă generație”

Primele poze oficiale cu viitoarea generație Hyundai Santa Fe

Hyundai a publicat primele poze oficiale cu viitoarea generație Hyundai Santa Fe. Așa cum ne așteptam, partea din față a noii generații Santa Fe a preluat elementele de design pe care, în urmă cu scurt timp, le admiram pe Kona.

Continuă lectura „Primele poze oficiale cu viitoarea generație Hyundai Santa Fe”

Un exemplar de serie Hyundai Santa Fe a traversat Antarctica. La volan s-a aflat strănepotul exploratorului Ernest Shackleton

Patrick Bergel este strănepotul marelui explorator arctic Ernest Shackleton. Împreună cu un Hyundai Santa Fe de serie, acesta a plecat într-o călătorie de 5.800 de kilometri în Antarctica. Traseul a durat 30 de zile și a fost parcurs dus – întors între Union Camp și McMurdo.

Continuă lectura „Un exemplar de serie Hyundai Santa Fe a traversat Antarctica. La volan s-a aflat strănepotul exploratorului Ernest Shackleton”