Hyundai a prezentat Kona Iron Man, o ediție specială dedicată pasionaților fenomenului Marvel

Hyundai Kona a primit o ediție specială dedicată fanilor care iubesc supereroii. Mai exact, ediția specială se numește Kona Iron Man și îi este dedicată lui Tony Stark, personajul din spatele Omului de Fier. Continuă lectura „Hyundai a prezentat Kona Iron Man, o ediție specială dedicată pasionaților fenomenului Marvel”

Hyundai Tucson facelift poate fi comandat și într-o versiune cu sistem micro-hibrid de propulsie cu motor diesel

Hyundai Tucson, cel mai bine vândut model Hyundai de pe piața din Europa, a primit recent o restilizare. Acum, producătorul sud-coreean oferă o serie de detalii despre sistemele de propulsie disponible pe proaspătul model. Continuă lectura „Hyundai Tucson facelift poate fi comandat și într-o versiune cu sistem micro-hibrid de propulsie cu motor diesel”

Hyundai Santa Fe are o nouă generație

Hyundai a publicat primele poze cu noua generație Santa Fe. SUV-ul producătorului sud-coreean va fi prezentat oficial în luna martie în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Noul Santa Fe va fi disponibil și în varianta cu 7 locuri, iar numele acesteia va fi Santa Fe XL și va fi prezentată ulterior.

Continuă lectura „Hyundai Santa Fe are o nouă generație”

Primele poze oficiale cu viitoarea generație Hyundai Santa Fe

Hyundai a publicat primele poze oficiale cu viitoarea generație Hyundai Santa Fe. Așa cum ne așteptam, partea din față a noii generații Santa Fe a preluat elementele de design pe care, în urmă cu scurt timp, le admiram pe Kona.

Continuă lectura „Primele poze oficiale cu viitoarea generație Hyundai Santa Fe”