Jaguar E-Pace va putea fi comandat cu suspensie adaptivă și cu un nou motor de 200 de cai

SUV-ul Jaguar E-Pace a fost lansat oficial pe piață la începutul acestui an. Deși este un model nou, asta nu i-a împiedicat pe oficialii constructorului britanic să vină cu o serie de îmbunătățiri. Continuă lectura „Jaguar E-Pace va putea fi comandat cu suspensie adaptivă și cu un nou motor de 200 de cai”

Jaguar E-Pace poate fi comandat și în România începând cu 30.940 de euro

Jaguar F-Pace a reușit performanțe remarcabile, iar acum, britanicii vin cu al doilea SUV din istoria companiei. Numele său este E-Pace și trebuie să concureze cu X1 sau GLA.

Continuă lectura „Jaguar E-Pace poate fi comandat și în România începând cu 30.940 de euro”

Jaguar anunță un nou SUV – E-Pace vine la jumătatea lunii iulie

Pe 13 iulie, Jaguar va prezenta noul E-Pace. SUV-ul de clasă compactă se va alinia regulilor scrise până în acest moment de F-Pace și de I-Pace. Designul va fi unul modern, sportiv, în timp ce dinamica va fi una de excepție.  Continuă lectura „Jaguar anunță un nou SUV – E-Pace vine la jumătatea lunii iulie”

Land Rover ar putea oferi modele produse sub logo-ul SVO

Posibilitatea personalizării unui model contează din ce în ce mai mult. Jaguar a înțeles acest lucru și a demarat proiectul Special Vehicle Operation. Dar iată că zvonurile venite din grădina britanicilor sunt din ce în ce mai interesante. Continuă lectura „Land Rover ar putea oferi modele produse sub logo-ul SVO”

Jaguar E-Pace primește undă verde

În urmă cu câteva luni am tot auzit zonuri cu privire la un nou SUV în gama Jaguar. Informațiile de atunci sunt susținute de un nou raport venit din partea celor de la Autocar. Conform publicației britanice, E-Pace (nume neconfirmat) a primit undă verde din partea conducerii.

Continuă lectura „Jaguar E-Pace primește undă verde”

Jaguar C-Pace, imagini digitale cu viitorul rival pentru X4

Jaguar se simte din ce în ce mai bine de când a introdus pe piață modelul F-Pace. Dar britanicii nu au de gând să rămână doar cu un singur exemplar în clasa SUV. Conform zvonurilor, Jaguar lucrează la un viitorul SUV coupe.

Continuă lectura „Jaguar C-Pace, imagini digitale cu viitorul rival pentru X4”

Jaguar F-Pace a fost lansat în România. Prețul pornește de la 38.600 de euro fără TVA

Jaguar F-Pace poate fi comandat de săptămâna aceasta și în România. Primul crossover al britanicilor este oferit cu următoarele motorizări: 2.0D 180CP (în varianta cu transmisie manuală și automată), 3.0D V6 300CP și cele 2 motorizări pe benzină 3.0l S/C V6 cu performanțe de 340CP și respectiv 380CP.

Continuă lectura „Jaguar F-Pace a fost lansat în România. Prețul pornește de la 38.600 de euro fără TVA”